Heroum: ”Honkaa vastaan täytyy valmistautua hyvin”

HJK selvitti viikonlopun kahden ottelun urakan puhtaalla pelillä. Välierävastus Kokkola F10 kaatui Kipparihallissa pelatuissa otteluissa 5-1 – ja 4-0 – luvuin. Ottelupari ratkesi käytännössä jo ensimmäisessä ottelussa, mutta avausosan tähtenä kolmella maalillaan kamppaillut HJK:n laitapelaaja Nora Heroum kertoo, ettei numerot kerro koko totuutta.

-Se oli oikeasti aika kova ottelu, vaikka lukemat olivat 5-1. Kokkola pelasi ihan hyvin meitä vastaan. Me tehtiin vain tosi hyvin niistä paikoista, jotka me saatiin. Me hallittiin ensimmäinen puoliaika, Kokkola sai paremmin kiinni toisella jaksolla ja kavensikin 2-1:een, Nora kertoo.

– Me viimesteltiin hyvin. Saimme myös enemmän vaarallisia paikkoja luotua kuin vastustaja.

Heroum itse teki maalinsa kaukovedoilla. Kaksi maaleista meni yläriman kautta sisään.

– Vastustaja antoi tosi paljon tilaa vedoilla. Tällä kertaa onnistui ihan hyvin, laitapelaaja kertoo.

Toiseen otteluun joukkue lähti Heroumin mukaan hyvällä asenteella, eikä edellisen päivän tulosta mietitty liiemmin. Sunnuntain ottelun joukkue hoiti upeasti 4-0 – numeroin.

Klubin alkukausi on sujunut erinomaisesti. Joukkue on voittanut kaikki neljä otteluaan Liigacupissa tehden 16 maalia ja päästäen vain 2. Nora Heroum uskoo joukkueen pelaavan jo ihan hyvää peliä tällä hetkellä.

– Meillä on ollut tosi hyvä fiilis joukkueessa ja ollaan opittu pelaamaan yhteen. Hyvän fiiliksen kautta on pelikin sujunut. Kentällä me yritetään hallita tapahtumia ja nauttia pelistä, keskikenttäpelaaja kertoo.

Liigacupin finaali pelataan tulevana viikonloppuna Talin hallissa. HJK on voittanut kyseisen turnauksen kolmena edellisvuotena ja lähtee urhoollisesti puolustamaan titteliä FC Honkaa vastaan ensi sunnuntaina.

– Tosi hienoa päästä finaaliin. Honka on kova vastus, joten pitää valmistautua tosi hyvin. Kyllä liigacupilla on merkitystä. Saadaan kovia pelejä ja yritetään saada neljäs voitto peräkkäin, Heroum kertoo.

Liigacupin finaali 2012

HJK – Honka: sunnuntai 18.3. klo 16.15, Talin halli