Heroum tyytyväinen kauden avausvoittoon

HJK:n naisten edustusjoukkue avasi Naisten Liigan kauden voitolla Kokkola F10:stä. Talin hallissa pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen eduksi 2-0 – lukemin.

Kamppailun avausjakso oli tasainen – kuten koko ottelukin – mutta toisella jaksolla Klubi otti kontrollin ottelusta ja teki kaksi maalia.

– Aluksi peli vähän tökki, mutta kyllä se siitä lopulta lähti. Tokalla puoliajalla pystyimme parantamaan paljon ja pitämään enemmän palloa. Puoliajalla puhuimme, että pallon kanssa pitää pelata rauhallisemmin, HJK:n laitapelaaja Nora Heroum kertoo.

Voittomaalista vastasi Nora Heroum, joka kunnostautui jo Liigacupissa välierässä tekemällä kolme maalia Kokkola F10:n verkkoon. Toisesta maalista vastasi Marianna Tolvanen.

– En tiedä, Kokkolaa vastaan tuntuu osuvan hyvin. Olihan siinä tuuriakin mukana, Heroum nauraa.

– Tulihan siitä hieno fiilis. Maalista tuli vähän lisää tsemppiä joukkueelle ja Marun maali ratkaisi pelin lopullisesti.

Viime kauden hopeajoukkue on nälkäisenä odottanut uuden kauden alkua. Keskikenttäpelaaja Nora Heroum on tyytyväinen, että kausi käynnistyi voitolla.

– Mahtavaa, että kausi käynnistyi viimein. Mielummin sitä kuitenkin pelaa kuin treenaa. Ensi viikko palaudutaan ja valmistaudutaan sitten seuraavaa matsia varten, Nora sanoo.

HJK:n seuraava ottelu pelataan lauantaina 21.4. Silloin raitapaidat matkaavat Poriin Nice Futiksen vieraaksi.