HJK emännöi lauantaina TiPS:aa

Tappioitta kauden tähän mennessä pelannut HJK kohtaa kotikentällään Töölön Pallokentällä TiPS:n. TiPS on juuttunut sarjan tyveen ja passitus sarjaporrasta alemmas on lähellä jos ei otteet kentällä muutu.

HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen uhkuu taistelumieltä ennen ratkaisupelejä.
-Peli kerrallaan mennään, eikä oteta mitään paineita. Toteutetaan omaa juttuamme ja katsotaan kauden loputtua mihin se riitti. Pelaamalla hyvää futista voittaa pelejä ja voittamalla pelejä voitetaan mestaruuksia, Jutta näkee.
Kauden mittaan kokoonpano on elänyt vahvasti. Huominenkin avaus on vielä epäselvä valmennukselle.
-Joukkueen keski-ikä on kaksikymmentäkaksi ja risat. Silti mukana on muutama kokenut pelaaja. Paljon ollaan menty ihan 16-vuotiaidenkin varassa. Loukkaantumiset ja maajoukkuekomennukset ovat sekoittaneet pakkaa. Tänään saadaan reissusta takaisin viisi pelaajaa. Katson illalla pelaajien kunnon ja päätän sen jälkeen ketkä pelaavat.
Vaikka TiPS on sarjajumbo rotsi pysyy Jutalla ja pelaajilla kiinni.
-Saadaksemme hyvä alun otteluun, asenteen on oltava kohdallaan. Tiedän ettei se kyllä siitä jää kiinni. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä henki ja voittamisen nälkä on kova.
Rautiainen iloitsee mestaruustaistelun venymisestä loppumetreille.
-Tekee hyvää sarjalle ja lajille että kulta ratkeaa vasta myöhään syksyllä. Kiitos vain Pohjanmaalle että tekivät sarjasta jännittävän.