HJK–FC Honka lauantaina Bolt Arenalla

Klubi pelaa lauantaina Kansallisen Liigan yläloppusarjan ottelun Bolt Arenalla. Peli potkaistaan käyntiin kello 15.00.

Tuuli Enkkilä - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK:lla on kautta jäljellä vielä kolme peliä, joissa se kohtaa FC Hongan, Kuopion Palloseuran ja Åland Unitedin. Mitalit ovat Klubilta karanneet, mutta tähtäimessä on sarjan neljäs sija.

Seuraava vastustaja Klubilla on naapurikaupungin FC Honka. Klubi on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä ja Honka kuudentena. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti – Espoossa peli päättyi 0-0 ja Bolt Arenalla HJK voitti maalein 2-1.

Kansallinen Liiga palaa viikonloppuna maajoukkuetauon jälkeen tositoimiin.

– Kiva päästä taas pelaamaan ja kiva päästä myös kotikentälle pienen tauon jälkeen. Pelit Honkaa vastaan sytyttävät aina koko joukkueen. Eli kaikki lyödään likoon ja palataan voittojen tielle, valmentaja Arttu Heinonen pohtii.

HJK hävisi kaksi ensimmäistä peliään yläloppusarjassa, ensin Tikkurilan Palloseuralle ja viime pelissään PK-35 Vantaalle.

– Tauon aikana olemme päässeet treenaamaan hyvin. Olemme käyneet treenikentällä läpi oman pelaamisemme vahvistamista niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan. Täysi luotto tällä hetkellä omaan tekemiseemme, Heinonen linjaa.

– Tavoitteena on pelata kauden paras ja laadukkain peli, Heinonen jatkaa.

Essi Sainio ja Linda Sällström olivat tauon aikana A-maajoukkueen mukana, joka voitti hienosti MM-karsintojen avauspelissään Slovakian maalein 2-1. U19-maajoukkueen pelileirillä mukana olivat puolestaan Sonja Hillberg, Laura Hillberg, Jasmin Mansaray sekä Helsingin Palloseurassa kauden loppuun lainasopimuksella pelaava Daniela Tolonen.

– Pelaajatilanne on hyvä lauantain Honka-peliin. Poissaoloja on toki edelleen, mutta hyvän ryhmän saamme jalkeille, Heinonen toteaa luottavaisena.

HJK ja Honka kohtaavat lauantaina Bolt Arenella kello 15.00.

Liput otteluun tästä.