HJK – FC Honka Otteluinfo

Sunnuntaina Klubi saa vastaansa FC Hongan kello 14:00 alkavaan Kansallisen Liigan otteluun.

HJK kohtaa FC Hongan Bolt Arenalla sunnuntaina 7.7. kello 14:00. Otteluun pääsee Bolt Arenan ravintolan kautta Urheilukadulta. Ravintola avautuu tunti ennen ottelua klo 13 ja palvelee koko ottelutapahtuman ajan. Sisälle ravintolaan pääsee ilman lippua, mutta katsomon puolelle siirryttäessä on oltava liput jotka tarkastetaan.

Ravintolan yhteydessä palvelee lippuinfo, josta mm. Helsinki Cupin joukkueet voivat hakea noudettavat liput. Pyydämme, että joukkueiden yhteyshenkilöt noutavat kaikki liput kerralla ja jakavat ne sitten pelaajien kesken.

Fanimyyntipiste palvelee lippuinfon yhteydessä ennen ottelua sekä tauon aikana. Fanituotteita voi ostaa ainoastaan korttimaksulla.

HJK:n Kansallisen Liigan otteluissa ei ole paikkanumerointia, joten istumapaikat voi valita itse haluamiltaan paikoilta pääkatsomosta tai eteläisestä Klubipäädystä.

Bolt Arenalla on saatavilla kannustus läpsyttimiä jotka ovat katsojien vapaassa käytössä. Lisäksi saatavilla on nimmarikortteja, joten älä unohda ottaa omaa kynää mukaan!

Muistutamme, että lipunmyyntiä ei ole paikan päällä. Voit ostaa liput otteluun osoitteesta hjk.lippu.fi.

Viikonlopun ottelussa arvotaan Me Naiset -lehden kolmen kuukauden tilaus veloituksetta. Osallistu arvontaan skannaamalla jumboscreenin tai Bolt Arenan seinillä olevilta postereiden QR-koodi ja täytä yhteystietosi linkin kautta, niin olet mukana arvonnassa.

Tervetuloa jännittävään matsiin ja kannustamaan Klubi voittoon!