HJK – HPS Otteluinfo

Kauden toisessa kotiottelussa HJK saa vieraakseen toisen helsinkiläisjoukkueen HPS:n. Ottelu pelataan klo 18:30 Bolt Arenalla.

Ottelussa jaossa on nimmarivihkoja. Nappaa omasi mukaan ja tule tervehtimään edustusjoukkueen pelaajia ja hakemaan nimmareita.

Lipunmyyntiä ei ole tällä kaudella ollenkaan paikan päällä Bolt Arenalla. Klubin toimistosta ei myöskään ole mahdollista ostaa lippuja ottelupäivien ulkopuolella eli liput tulee ostaa etukäteen osoitteesta: Etusivu – HJK – Helsingin Jalkapalloklubi (lippu.fi).

Klubi muistuttaa, että jäsenmaksun maksaneet juniorit ja toimihenkilöt pääsevät otteluihin veloituksetta. Lue lisää: Liput edustusjoukkueiden otteluihin – HJK Juniorit (hjk-j.fi)

Bolt Arenan ravintola palvelee ottelun ajan. Ravintolan tiloihin pääsee ilmaiseksi, mutta Arenalle siirtyessä tulee olla liput hankittuna. Ravintolassa on ennen Kansallisen Liigan ottelujen alkamista lippuavustaja, joka opastaa tarvittaessa, kuinka liput matkapuhelimella hankitaan. Noudettavat liput löytyy Lippuinfon pisteeltä fanimyynnin yhteydestä. Liput on noudettavissa ilmoitetun yhteyshenkilön nimellä.

HJK-HPS -ottelusta alkaen on Kansallisen Liigan otteluissa myös fanimyyntipiste. Pisteeltä voit ostaa HJK:n fanituotteita Kansallisen Liigan joukkueen hyväksi! Myyntipisteellä toimii ainoastaan korttimaksu emmekä valitettavasti ota vastaan käteistä.

Kaudelle 2024 myös Kansallisen Liigan peleihin on avattu Klubipääty, joka toimii peleissä ikärajattomana katsomona. Kannustamme junioireita niin Tulevaisuuden Tähdet-yhteistyöjoukkueista kuin kouluryhmistä istumaan Klubipäätyyn sinisille penkeille ja kannustamaan äänekkäästi tulevissa kotiotteluissa. Klubipäädystä juniorit saavat kannustusviuhkoja sekä nimmarivihkoja. Muista ottaa siis oma kynä mukaan!

Bolt Arenalla voi tavata jälleen Frendi-maskotin, jota voi mennä moikkaamaan ja ottamaan yhteiskuvia. Luvassa on myös kasvomaalausta, jossa kannustuslookkia pääsee ehostamaan Bolt Arenan ravintolann läheisyydestä.

Enne ottelua muutama joukkueen jäsen tekee vierailun Klubipäätyyn, jossa juniorit pääsevät tapaamaan heitä. Ottelun jälkeen koko edustusjoukkue tulee tervehtimään kentän laidalle Tulevaisuuden Tähtiä sekä muita junioireita ja nimikirjoituksia haluavia.

Tervetuloa Boltille!