HJK ja PK-35 pistejakoon

Pitkä pelaamattomuus näkyi molempien joukkueiden otteissa.

Aurinkoisessa kesäsäässä pelattu ottelu alkoi hermostuneesti, eikä harhasyötöiltä vältytty. HJK otti pallonhallinnan itselleen, mutta PK-35:n pelaajat kyttäsivät terävänä mahdollisuuksia lähteä vastahyökkäykseen. Vierailijat puolustivat ajoittain todella matalassa blokissa ja Klubilla oli vaikeuksia päästä PK-35:n muodon sisään.

Niin Emmaliina Tulkki, Eveliina Parikka kuin liigadebytantti Katariina Kosola pääsivät koettamaan maalintekoa. Vedot suuntautuivat kuitenkin liian usein päin PK-vahti Lotta Rosenströmiä. Ensimmäisellä jaksolla pallo pomppi ylärimasta takaisin kentälle ja aivan ottelun lopulla Kosola onnistui harhauttamaan jalkansa boksissa vapaaksi, mutta veto suuntautui lopulta maalin yli.

PK-35 iski ottelun avausosuman: Anita Abu keskitti vasemmalta laidalta ja pallo lipsahti Klubin puolustukselta Marie Mäkiselle, joka siirsi vieraat 0-1 johtoon. HJK painoi takaiskun jälkeen pelin entistä voimakkaamin vieraiden päätyyn. 84. minuutin kohdalla Nea Lehtolan kulmapotku painui PK-35 -pelaajan kautta maaliin. Tämän enempää maaleja ei Töölössä nähty.

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas harmitteli pistejakoa.

– Pelaamisessa ei ollut mitään hätää, mutta erityisesti ensimmäisellä puoliajalla meillä oli liian paljon harhasyöttöjä sekä vääriä valintoja. Nämä kertaantuivat, jonka takia pelin kulku ei ollut jouhevaa. PK-35 puolusti ihan hyvin, mutta meillä oli kyllä riittävät maalipaikat voittoon. Nyt on tärkeintä maksimoida palautuminen sekä henkisesti että fyysisesti, sillä pelaamme jo keskiviikkona Ilvestä vastaan.

HJK PK-35 1-1 (0-0)