HJK jatkaa tappioitta liigassa

HJK:n toinen vieraspeli kuluvalla kaudella päättyi tasatulokseen 2-2. Kotijoukkueen hahmona hääri Unitedin molemmat maalit viimeistellyt Theresa Gomina

FC United meni johtoon vajaan parinkymmenen minuutin pelin jälkeen, ja Tiina Saario toi HJK:n tasoihin vain hetkeä ennen taukovihellystä.
Tulostaulu näytti lukemia 1-1 kun joukkueet marssivat tauolle.
Gomina onnistui toistamiseen toisen puoliajan alussa. Pelin viimeinen osuma oli Annika Kukkosen käsialaa. Maali syntyi puolittaisen läpiajon päätteeksi, Heidi Lindströmin vahvasta esityöstä, pelin 68. minuutilla.
Lindström loukkaantui hetkeä myöhemmin pahasti ja joutui jättämään kentän. Kun Jutta Rautiainen oli käyttänyt kaikki pelaajavaihtonsa jo aiemmin, joutui HJK pelaamaan pelin vajaalukuisena loppuun.
-Vastustaja rokotti tänään virheistämme. Taistelimme kuitenkin hyvin toisen puoliajan, vaikka pelasimme vajaalla Heidi Lindströmin loukkaantumisen jälkeen. Vaihdoimme hieman kenttäryhmitystä kymmenellä pelatessamme, ja saimme siten paremman otteen peliin, Annika Kukkonen kertoi pelin jälkeen.
-United pelasi tavoilleen uskollisena kovaa prässäten, ja välillä tultiin sukillekin todella lujaa. Tuomareilta jäi muutama tilanne tänään näkemättä. Silti olisi ollut kolme pistettä ottettavissa, Kukkonen päätti pettyneenä.
Kolmen pelatun kierroksen jälkeen HJK:lla on koossa voitto ja kaksi tasapeliä.
HJK: Ina Suutari, Tiina Saario, Sanna Porali(14.Mari Perasto), Elina Syrjälä, Veera Vartiainen, Minna Tuominen(46.Nea-Stina Liljedahl), Laura Kivistö, Annika Kukkonen, Heidi Lindström, Lila Räihälä(46.Sini Ihamäki), Taru Laihanen(46.Maiju Mutikainen).