HJK jatkaa Tulevaisuuden tähdet -ohjelmassa

Jalkapallon naisten pääsarja Subway Kansallinen Liiga käynnistyy perjantaina 14. huhtikuuta. Klubin osalta kausi potkaistaan käyntiin sunnuntaina 16.4. kotikentällä. Samalla käynnistyy Tulevaisuuden tähdet -ohjelman uusi kausi.

Ria Karjalainen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Viime vuonna lanseerattu Tulevaisuuden tähdet -ohjelma sitouttaa junioripelaajia lajiin, paikallisiin naisten edustusjoukkueisiin ja jalkapallokulttuuriin viidellä naisten pääsarjapaikkakunnalla.

Klubin Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaan sitoutuvat juniorijoukkueet pääsevät tutustumaan HJK:n Kansallisen Liigan joukkueen pelaajiin ja toimintaan pelaaja-, valmentaja- ja otteluvierailuilla. HJK:n lisäksi Tulevaisuuden Tähdet -ohjelmaan osallistuvat liigaseuroista FC Honka, Ilves, ONS ja TPS. Klubin ohjelma on avoin HJK:n omien junioreiden lisäksi myös muille alueen tyttöjoukkueille.

HJK:n Tulevaisuuden tähdet koordinaattorina kaudella 2023 toimii Minna Kauppinen (o.s. Meriluoto), joka on pelannut itsekin vakuuttavan uran HJK-paidassa sekä Helmareiden maalilla.

– Oma intohimoni on kehittää tyttöjen ja naisten pelaamaa jalkapalloa, joten tämä hanke on siihen täydellinen ja parasta on päästä tekemään tätä juuri Klubissa. Haluan, että tytöillä on mahdollisuus saada esikuvia ja innostua yhtä palavasti jalkapallosta kuten nämä upeat liigapelaajat. Ja toisaalta päästä luomaan hienoa tunnelmaa Boltille ja kehittämään ottelutapahtumaa, Kauppinen hymyilee ja jatkaa:

– Tavoitteeni on, että pystyn omalla panoksellani sitouttamaan tyttöjoukkueet entistä vahvemmin liigajoukkueeseemme hyvin suunniteltujen tapahtumien avulla ja luomaan elämyksiä molemmille osapuolille. Innolla odotan näkeväni kuinka pelaajat voivat antaa toisillensa energiaa ja miten tämä näkyy ottelutapahtumissa.

Voit ilmoittaa oman juniorijoukkueesi mukaan ohjelmaan täällä.

Olemme erikseen yhteydessä viime vuonna ohjelmaan osallistuneisiin joukkueisiin, mutta voit ilmoittautua ohjelman uudelle kaudelle jo ennen sitä yllä olevan linkin kautta.

LISÄTIETOJA HJK:N TULEVAISUUDEN TÄHDET -TOIMINNASTA ANTAA:

Minna Kauppinen
Tulevaisuuden tähdet -koordinaattori
[email protected]