HJK kaatoi FC Hongan maalein 1-0 (0-0)

HJK ja Honka ratkoivat paremmuuttaan Liigacupissa Talissa. Ottelun ainoan maalin laukoi Emmi Alanen, heti toisen jakson alussa. HJK:n pitkä tappioton putki sai siten jatkoa, ja paikka Liigacupin välierässä sinetöityi samalla.

Ottelu alkoi tunnustellen ja ensimmäinen jakso ei tarjonnut HJK:n hienoisesta hallinnasta huolimatta maaleja. Toisella jaksolla HJK otti pelin hallinnan itselleen vielä selkeämmin ja pystyi nappaamaan pisteet itselleen väkisin. Varsinkin Mari Peraston kentälle tuleminen toi hyökkäyspeliin energisyyttä vaarallisten taustanousujen myötä. Keskikentällä kapteeni Sanna Malaska oli varmaotteinen ja rauhoitti peliä tarvittaessa. 
-Parempi peli meiltä kuin viikko sitten PK-35:a vastaan. Meillä oli paikkoja useampaankin osumaan, mietti päävalmentaja Jutta Rautiainen.
FC Honka kyttäsi lähinnä HJK:n pelaajien virheitä ja pyrki kontraamaan pallonmenetyksistä. Hongan harvat tilanteet olivatkin vaarallisia mutta Vera Varis Klubimaalilla oli hereillä. 
-Syöttöhasseja tuli edelleen liikaa, mutta treenimäärään nähden se on ymmärrettävää. Peli paranee kauden edetessä, Rautiainen pohti.