HJK-kapteeni tasapelistä: ”Pettynyt fiilis”

HJK pelasi lauantaina Talin hallissa Naisten Liigan ottelun Ilvestä vastaan. Lähes suvereenista hallinnasta huolimatta Klubi ei pystynyt viemään palloa maaliin asti, vaan ottelu päättyi tasalukemiin. HJK-kapteeni Tiina Saario ei ole tuloksesta mielissään.

– Pettynyt, pettynyt on fiilis. Meillä oli niin paljon paikkoja, esim. kolme tolppaa. Harmittaa todella paljon. Noista paikoista pitäisi saada ja yksi sisään. Mutta, hienon ottelun pelasi vastustajan veska, tai ainakin saimme hänet näyttämään hyvältä, jos ei muuta, Saario hymähtää.

Pelin kuva oli jo ensimmäisen jakson alusta selvillä. Klubi piti palloa ja loi useita maalitilanteita, Ilves pelasi vastahyökkäyksillä. Myös Ilveksen tilanteet olivat erittäin vaarallisia. Kyynisimmillään ottelu olisi voinut päättyä jopa vieraiden 0-3 – voittoon.  

– Ilveksellä on nopeita pelaajia, joilla he pääsivät vastahyökkäyksiin. Tietenkin meidän pitää varautua siihen, että vastustajallakin on paikkoja ottelussa.

Hallinnasta huolimatta ”Justiina” näkee pelillisellä puolella parannettavaa.

– Ei voi olla tyytyväinen. Vähän liian hidas tempo oli. Nopeammin olisi pitänyt palloa laittaa liikkeelle. Viimeiset syötöt eivät löytyneet perille. Muutenkaan syöttötyöskentely ei ollut kovin hyvää.

– Varmaan ihan yksinkertaisista asioista lähteä liikkeelle seuraavaan peliin. Onhan meillä loistava joukkue, joka pystyy kyllä hyviin esityksiin. Sarja on pitkä ja näitä mahtuu aina joukkoon.

– Nyt kuitenkin jo keskiviikkona on kova peli edessä PK-35:ttä vastaan ja sen jälkeen Ahvenanmaalla Ålandia vastaan, että ei tässä voi tuleen jäädä makaamaan.