HJK Keski-Pohjanmaalle pistejahtiin

Sarjassa eniten maaleja mättänyt HJK on taulukon kolmantena, ja KPV tällä hetkellä viimeisenä. Kotijoukkue tosin on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin HJK.

Jutta Rautiaisen luotsaama ryhmä on kärsinyt useista loukkaantumisista alkukauden aikana. Viimeisin takaisku oli kokeeneen Minna Tuomisen nivel-sidevamma joka tuli edellisviikon kamppailussa Åland Unitedia vastaan. 
Joukkueen nuorisokaarti on kuitenkin kantanut vastuuta peleissä, ja ilonaiheena on ollut joukkueen puolustuspelin tiivistyminen. Kaksi viimeistä sarjapeliä oma maali on pysynyt koskemattomana.
KPV taisteli sisukkaasti Vantaalla viime viikolla, mutta joutui palaamaan kotiin tyhjin käsin. PK-35 nousi samalla 2-1 voitollaan sarjakärkeen. 
Jutta Rautiainen ei tuijota sarjasijoituksia. 
-Tällä hetkellä emme niinkään keskity vastustajiin, oma peli on tärkeintä saada kuntoon. Hyvän ja huono päivän ero on meillä liian suuri. Kaipaisin tasaisuutta suorituksiin vaikka joukkueen runko onkin juniori-ikäinen. 
-Vastustajan verkon pitäisi myös heilua useammin. Meillä on pari nollapeliä alla mutta Åland-pelissäkin huolimaton syöttötyöskentely söi offensiivisia tehoja.
Matkapelit ovat tuottaneet HJK:lle suuria haasteita kuluvalla kaudella.
-Jotain kikkoja täytyy kehitellä, jotta olisimme hereillä pitkän bussimatkan jälkeen. Kuopiossa ja Pietarsaaressa emme saaneet toivottuja tuloksia. Toimii se tietysti käänteisestikin, sitten kun meillä on kotipelejä. 
-Huonoa onnea on ollut alkukaudesta jo ihan tarpeeksi, kepeillä käveleviä pelaajia en enää tarvitsisi yhtäkään.