HJK kiinnitti Elisa Ylistön ja Ella Kelloniemen

HJK on solminut pelaajasopimukset kahden lupaavan nuoren kanssa. Hyökkääjä Elisa Ylistö nousee liigajoukkueeseen HJK:n TBSM joukkueesta. Maalivahti Ella Kelloniemi puolestaan siirtyy Klubiin HFA Märskystä.

Kelloniemi & Ylistö - HJK Helsinki
Elisa Ylistö ja Ella Kelloniemi

HJK ja 18-vuotias Elisa Ylistö ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Ylistö on alun perin NuPSin kasvatti, mutta pelannut aiemmat kaksi kautta HJK:ssa. Ylistö on jo seitsemäs nuori, joka nousee viime kauden Suomen mestaruuden voittaneesta B SM joukkueesta HJK:n liigajoukkueeseen.

– Elisalla on ikäisekseen poikkeuksellisen hyvä syöttö- ja potkutekniikka sekä ymmärrys siitä, miten pystyy tätä ominaisuutta hyödyntämään peliä edistävällä tavalla. Uskon myös, että Elisa tulee kuluvan kauden aikana kehittymään pelaajana paljon. Hän tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava, päävalmentaja Jonne Kunnas tuumii.

Joukkueeseen jo liittynyt Ylistö odottaa kauden alkua.

– Fiilikset on hyvät ja odottavaiset. Odotan innolla tulevaa kautta ja haasteita mitä liigajengi tuo mukanaan. Tavoitteet ensi kaudelle on pysyä ehjänä ja kehittyä pelaajana, Ylistö kiteyttää.

Kentän vastakkaiseen päätyyn asettuu niin ikään 18-vuotias maalivahti Ella Kelloniemi. HJK on solminut Kelloniemen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Nuorten maajoukkueista tuttu kasvo siirtyy HJK:hon HFA Märskystä, jota ennen edusti PKKU:ta.

– Ella on erittäin potentiaalinen maalivahti, joka on erittäin hyvä avaamaan peliä jalalla. Tämän lisäksi hän pystyy puolustamaan laadukkaasti maalia sekä varsinkin laukausten blokkaamisessa Ella on hyvä. Ellan kohdalla on tärkeää, että hän pääsee haastamaan itseään laadukkaassa liigaympäristössä ja sitä kautta ottamaan seuraavaa askelta urallaan, Kunnas pohtii.

Myös Kelloniemi on jo päässyt harjoittelemaan joukkueen kanssa ja alkumetrit ovat vaikuttaneet.

– Tosi hyvillä fiiliksillä ensi kauteen! Siirto Klubiin on iso askel eteenpäin omalla uralla ja uskon, että tämä on minulle paras paikka kehittyä pelaajana. Ympäristö ja olosuhteet ovat täällä loistavat. Ensi kaudella tavoitteena on oman pelaajakehityksen lisäksi auttaa joukkuetta parhaani mukaan, Kelloniemi hymyilee.

Tervetuloa Elisa ja Ella!