HJK kohtaa Ilveksen Tampereella

HJK vierailee lauantaipäivänä Tammelan Stadionilla, jossa se kohtaa Ilveksen. Klubi tavoittelee voittoputken jatkamista viiteen otteluun.
Lauantai on Naisten Liigassa äärimmäisen kiinnostava päivä. Kaikki mestaruutta havittelevat joukkueet ovat tositoimissa tänään, joten loppukauden jokainen ottelu on suuressa merkityksessä sarjakärjen muodostumisen kannalta. Kaikki ottelut alkavat poikkeuksellisesti eri aikaan tänään, siispä Klubin pelatessa viimeisenä ovat tulokset jo kahdesta ensimmäisestä ottelusta selvillä ennen ottelun alkua.
HJK lähtee Tampereelle kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa. Sarjan ainoa tasapeli on heinäkuun lopulta FC Honkaa vastaan. Jutta Rautiaisen ryhmä näyttää selättäneen kaudella koetut vaikeudet ja on saanut joukkueen jälleen erinomaiseen iskuun. HJK on nyt toisena liigassa, yhden pisteen FC Honkaa jäljessä.
Tamperelaisjoukkue Ilves on sarjataulukon seitsemäntenä. Joukkueella on menossa kahdeksan ottelun voitoton putki, jonka aikana tamperelaiset ovat hieman tippuneet taulukossa alaspäin. Kärkinelikon alapuolella sijaitsevilla joukkueilla on käytännössä pitkään ollut jo oma taistelunsa pisteistä, sillä ero neljäntenä olevan Åland Unitedin ja viidentenä sijaitsevan Nice Futiksen välillä on huikaisevat 22 pistettä.
Päivän ottelut:
PK-35 Vantaa – Åland United @ ISS Stadion, kello 14.00
KMF – FC Honka @ Kuopion keskuskenttä, kello 15.00
TPS – FC United @ Urheilupuiston yläkenttä Turku, kello 16.00
Ilves – HJK @ Tammelan Stadion, kello 18.30