HJK kohtaa NiceFutiksen

Porilainen NiceFutis oli viime kaudella sarjan viimeinen säilyjä. Kovin paljon paremmin ei ole tämäkään kausi lähtenyt liikkeelle, sillä joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä yhdellä voitolla. Täyden pistepotin joukkue sai viime kierroksella, kun se pystyi kukistamaan kotonaan TPS:n 2-1. NiceFutis on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin HJK.

HJK on huolimatta tappioista sarjan ennakkosuosikeille pystynyt parantamaan peliään koko ajan. Päävalmentaja Maria Virolainen uskoo, että joukkueen hyvä pelillinen vire jatkuu.

– Meitä ei tyydytä mikään muu tulos kuin voitto. Uskon pelaajiemme nauttivan tilanteesta, jossa meillä pitäisi olla enemmän pallonhallintaa kuin peleissä suosikkijoukkueita vastaan. Hävisimme keväällä harjoitusottelussa porilaisille 8-1, joten ymmärrämme varmasti oikean asenteen merkityksen. Mari Perasto on todennäköisesti pelikunnossa, joten saamme parhaan joukkueen liikkeelle.

– NiceFutiksella on muutama erittäin vaarallinen pelaaja, varsinkin hyökkäyksessä. Hongasta siirtynyt Sini Vehviläinen on erinomainen maalintekijä, jonka erityisvahvuutena ovat vaaralliset vapaapotkut. Myös alle 19-vuotiaiden maajoukkuekärki Hanna Ruohomaa on todella nopea ja vaarallinen pelaaja.