HJK löi TiPS:n selvin lukemin

Tikkurilaan saapui hyvin latautunut, ja määrätietoisesti esiintynyt HJK. Vajaan kymmenen minuutin tehojakso ensimmäisellä puoliajalla ratkaisi pelin. Helsin-kiläiset tekivät kolme maalia seitsemässä minuutissa.

Puoli tuntia kotijoukkue jaksoi pyristellä HJK:n kovassa tahdissa mukana. Vaikka HJK:lla oli jo pelin alussa muutama tekopaikka, TiPS:n verkko säilyi koskemattomana.
Ottelun ensimmäinen osuma tuli 31. minuutilla kun HJK iski vauhdilla maalille, ja pallo ohjautui HJK:n kannalta onnekkasti, TiPS:n pelaajasta omaan maaliin. Seuraavasta hyökkäyksestä Emma Koivisto lisäsi numeroiksi 0-2.

Ida Salonen lataa omiin (kuva:Markku Pihlaja)
TiPS:n musta hetki sai jatkoa viitisen minuuttia myöhemmin, kun kotijoukkueen toppari Elina Sormunen kaatoi HJK:n Elina Syrjälän rangaistuspotkun arvoisesti. Tiina Saario asettui pallon taakse ja laukoi varmasti verkon perukoille. Lukemissa 0-3  mentiin tauolle.

Tiina Saario laukoi pilkulta taukonumeroiksi 0-3 (kuva:Markku Pihlaja)
Toinen jakso oli ensimmäistä tasaisempi ja TiPS piti palloa hieman enemmän kuin ensimmäisellä puoliajalla, mutta varsinaisia vaaratilanteita se ei pystynyt Petra Häkkisen varioimalle maalille luomaan. Loppulukemat 0-4 viimeisteli Sanna Porali, myöskin pilkulta.
HJK jatkaa edelleen tappioitta ja nousi voiton myötä sarjataulukossa toiseksi.

TiPS – HJK 0-4 (0-3)

31’Salonen 0-1 (oma maali)

33’Koivisto 0-2

38’Saario 0-3 (rp.)

70’Porali 0-4 (rp.)

Kokoonpano: Häkkinen, Liljedahl (76’ Ruutu), Kivistö, Perasto (46’ Peitsi), Rinta-Filppula (87’ Huhtamies), Saario, Kukkonen, Heroum (76’ Mutikainen), Porali, Syrjälä, Koivisto.