HJK matkustaa Alaveteliin

Naisten Liiga on palannut maaottelutauolta ja Klubin pelit jatkuvat lauantaina IK Myrania vastaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Klubin selvään 6-1 voittoon. IK Myran on kahdeksalla pisteellä sarjan häntäpäässä – Alaveteliläiset ovat voittaneet kaksi, hävinneet seitsemän ja pelanneet kaksi ottelua tasan. Myranin paras maalintekijä on Sofia Matikainen viidellä osumalla. Joukkueen rosteriin on liittynyt uusi englantilainen keskikenttäpelaaja Rachel Topliss, mutta hän ei kuitenkaan ole vielä pelikelpoinen Klubia vastaan.

HJK lähtee otteluun hyvin levänneenä. Pelaajat harjoittelivat maajoukkuetauon aikana oman ohjelman mukaan, mutta tarkoituksena oli antaa otteluruuhkan jälkeen niin keholle kuin mielelle lepoa. Tulevasta ottelusta ovat sivussa varmuudella pitkäaikaispotilaat Emma Varmanen ja Tuuli Siponen sekä pelikieltoa kärsivä Ashley Riefner.

Klubissa tiedostetaan, että hyvin sujuneen kevään jälkeen on vielä paljon pelattavaa ja omaa peliä on pystyttävä parantamaan entisestään. IK Myran tulee otteluun kotiyleisön edessä varmasti suurella tunnelatauksella ja HJK:n on pystyttävä vastaamaan siihen. Klubi haluaa viedä peliä kuitenkin oman ottelusuunitelman mukaan eli löytää hetket pallonhallinnalle ja nopeille hyökkäyksille. Tarvittaessa joukkue voi puolustaa syvältä, mutta lähtökohtaisesti HJK lähtee prässäämään ”Muurahaisia” ylhäältä.

La 6.7. IK Myran – HJK klo 13, Kruunupyy Alaveteli