HJK matkustaa lauantaina Turkuun

Naisten Liigassa on kolme ottelukierrosta pelaamatta ja HJK on tällä hetkellä sijalla kaksi. Yhdeksästätoista Liigaottelusta saldona on kolmetoista voittoa ja kuudesti on päädytty tasatulokseen. Sarjaa johtaa PK-35 Vantaa, kahden pisteen erolla sinivalkoisiin.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Töölön Pallokentällä, HJK oli selvästi TPS:aa parempi maalein 5-0 (2-0). Maaleista vastasivat Nea-Stina Liljedahl, Elina Syrjälä, Annika Kukkonen ja Tiina Saario, kerran turkulaiset munivat omaan rysään kesäkuun alkupuolella käydyssä ottelussa.
Omaa pelikirjaa noudattaen ja ahkeralla työnteolla, myös Turun ahtaalta Urheilupuiston kentältä, on haettavissa hyvä tulos. 
-Kesällä olimme selvästi TPS:aa parempia, mutta nämä syksyn pelit ovat aivan eri asia. Emme voi tuijottaa ajassa taaksepäin. Tärkein peli on edessä, valmistautuminen lauantaille on sujunut hyvin ja joukkue on iskussa, kertoo HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen.
Rautiainen toivoo edelleen huolellisempaa peliä.
-Syöttötyöskentelyssämme on vielä parannettavaa. Kun se asia loksahtaa kohdilleen voimme paremmin hyödyntää vahvuuksiamme. 
 

Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista pitkin kautta. Rautiainen kiittelee HJK:n laajaa materiaalia. 
-Onneksi meillä on ’reservijoukkue’. Kun pelaaja on nostettu Liigaryhmään niin kuukauden päästä on kutsu käynyt ikäkausimaajoukkueeseen, Jutta hymähtää.
PK-35 Vantaa pelaa perjantaina oman ottelunsa Honkaa vastaan Espoossa. Tuskin kukaan klubileirissä panisi pahakseen jos viime kauden hopeajoukkue laittaisi kärjessä majailevan sarjanousijan ahtaalle. 
-En usko peukkujen pitämiseen. nämä asiat ratkaistaan kentällä, Jutta kommentoi.