HJK saa lauantaina vieraita Porista

Porilainen Nice Futis pelaa kolmatta kauttaan pääsarjatasolla. Sarjasijoitus on ollut nousujohteinen ja viime kauden päätteeksi joukkue sijoittui heti HJK:n jälkeen viidenneksi. 

Kevään Liigacupissa esitykset olivat hyviä, ja alkulohkon jälkeen joukkue raivasi paikan välieriin. HJK ja NiceF olisivat kohdanneet kaudella ensimmäisen kerran siinä vaiheessa, mutta porilaiset luopuivat välieräpaikastaan hieman yllättäen.
Edellisellä Liigakierroksella NiceF jäi kotonaan maalittomaan tasapeliin Honkaa vastaan. HJK pelasi Pietarsaaressa niin ikään tasurin ja janoaa varmasti kolmea pistettä lauantaina. 
HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen toivoo oman pelin loksahtavan kohdilleen kun kausi vanhenee.
-Sarjan ensimmäiset pelit ovat olleet vielä vähän hakemista. Se on ymmärrettävää sillä kokoonpano elää jatkuvasti. Viime pelin avauksessa oli vain neljä pelaajaa viime kauden permanentista. 
-Rotaatiota on jouduttu käyttämään ikäkausimaajoukkueiden peleistä johtuen, ja nyt on muutama kolhukin verottanut joukkuetta. Tällä hetkellä meillä on ringistä kuusi tyttöä Virossa edustustehtävissä.
Lauantaina on tarkoitus lähteä tarkan puolustuspelaamisen kautta.
-Oma maali pitäisi pysyä puhtaana, ja vastustajan kova prässi pitää pystyä puhkomaan. Siinä kyllä onnistutaan kun vain toteutamme omaa juttuamme.
Meidän parhaat esityksemme ovat vasta tulossa.
HJK-NiceFutis Talin hallissa 8.5. kello 14:00
Edellisen kierroksen avauskokoonpanot:
HJK: Suutari- Saario-Porali-Syrjälä-Vartiainen-Tuominen-Kivistö-Kukkonen-Lindström-Räihälä-Laihanen

NiceF: Välimaa-Jem Hietanen-Hoffren-Hirvonen-Välilä-Hiukka-Turtiainen-Jes Hietanen-Malinen-Auvinen-Laine