HJK sopimukseen Lotta Lindströmin kanssa

HJK ja Lotta Lindström ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2023–2024.

Lotta Lindström - HJK Helsinki.

Nuori hyökkääjälupaus Lotta Lindström (s. 2004) siirtyy kahden kauden mittaisella pelaajasopimuksella Klubiin HFA Märskystä. Viimeisen kauden Lindström on ollut sivussa loukkaantumisen vuoksi, joten kaudella 2023 hän hakee debyyttiään Kansallisessa Liigassa. Hyvinkään Palloseurasta alun perin lähtöisin oleva hyökkääjä on esittänyt varmoja otteita kuitenkin jo nuorten maajoukkueissa.

Päävalmentaja Arttu Heinonen uskoo Lindströmin tuovan hyvää säpinää Klubin hyökkäyspäähän:

– Lotta tuo meille nopeutta sekä monipuolista pelaamista hyökkäämiseen viimeisellä kolmanneksella. Hän pystyy viimeistelemään molemmilla jaloilla, sekä tuo uhkaa linjan taakse hyvin ajoitetuilla liikkeillä. Lotta tulee olemaan erittäin hyvä lisä meidän joukkueeseen ensi kaudelle, Heinonen tuumaa.

Lindström on tehnyt ahkerasti töitä kuntoutumisen eteen ja toivoo pääsevänsä näyttämään osaamistaan pian pelikentillä.

– Viime kausi meni kokonaan polvea kuntouttaessa ja päällimmäinen tavoitteeni onkin päästä taas treenaamaan ja pelaamaan normaalisti ja pelata ehjä kausi. Kiitos Klubille luottamuksesta ja mahdollisuudesta, vaikka peliminuutteja viime ajoilta ei olekaan. Kahden vuoden sopimuksen aikana uskon pystyväni olemaan luottamuksen arvoinen. Tuleva kausi on ensimmäinen liigassa eli liigadebyytin tekeminen on myös tavoitteena. Odotan innolla ensimmäisiä Kansallisen Liigan pelejä ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan mestaruuden, toteaa Lindström.  

Tervetuloa Klubiin Lotta!