HJK sopimukseen Tea Heinisen kanssa 

Nuori puolustaja siirtyy Klubiin kauden 2022 kattavalla sopimuksella HFA Märskystä.  

HJK on tehnyt tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen puolustaja Tea Heinisen (s.2003) kanssa. Suomen U19-maajoukkueen kapteenina toimiva toppari on EBK:n kasvatti.   

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas näkee nuoressa pelaajassa paljon potentiaalia. 

– Tea liittyy vahvistamaan puolustuslinjaamme ja tuleva kausi onkin hänen ensimmäisensä Kansallisessa Liigassa. Nuoreksi pelaajaksi hän ajattelee pelaamista ja omaa kehittymistään kypsästi ja on hyvä joukkuepelaaja, josta osoituksena hän toimii U19- maajoukkueen kapteenina. Pelaajana hän on vahva pallollisena, mutta pystyy myös laadukkaasti puolustamaan eri pelinvaiheissa. Hienoa saada Tea mukaan joukkueeseemme, Kunnas iloitsee.  

Heininen kokee Klubin hyvänä paikkana kehittyä.  

– Liityn HJK:hon tosi hyvillä mielin ja uudeksi osoitteeksi valikoitui juuri Klubi, sillä tavoitteenani on kehittyä fyysisesti ja täällä on siihen todella hyvät mahdollisuudet. Lisäksi täällä on todella hyvät mahdollisuudet kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana. Tulevan kauden joukkue on myös todella laadukas, Heininen kertaa.  

Tavoitteet Heininen asettaa tulevaan arkeen.  

– Tuleva kausi on ensimmäiseni liigassa, joten totta kai liigadebyytti on ensimmäinen tavoitteeni, lisäksi haluan päästä mukaan liigavauhtiin sekä -arkeen. Tavoitteenani on joskus päästä ulkomaille pelaamaan sekä edustaa Suomea A-maajoukkuetasolla. 

Tervetuloa Klubiin, Tea!  

Heinisen ja muiden HJK Naisten pelaajien otteita seuraat paikan päällä Bolt Arenalla. Tutustu kausikortteihin ja varmista paikkasi katsomossa!