HJK voitti Porissa selvin lukemin

Yleisöennätyskampanja päättyi perjantaina kun peräti 982 katsojaa oli Porissa todistamassa HJK:n murskaavaa ylivoimaa. Paikalla oli enemmän yleisöä kuin yhdessäkään kauden ottelussa.

Peli oli HJK:n juhlaa. Hanna Pyhäjärvi ja Taru Laihanen veivät HJK:n nopeasti 2-0 johtoon. Kotijoukkueen Anna Auvisen kavennettua aivan ensimmäisen jakson loppuhetkillä tauolle mantiin 1-2 lukemissa.
Toisen puoliajan alussa helsinkiläiset ratkaisivat pelin. Ensin Sini Ihamäki ja sitten Laihanen toisella osumallaan veivät HJK:n jo ratkaisevatsi 1-4 johtoon.
Kotijoukkue ei päässyt missään vaiheessa mukaan peliin ja ennätysyleisön viihdyttämisestä vastasi jatkossakin HJK.
Viimeisen vartin aikana Tiina Saario ja Nea-Stina Liljedahl kaunistelivat vielä numerot 1-6:een.
Ensi viikon lauantaina HJK kohtaa FC Hongan Bolliksella.