HJK:n naisten joukkue palaa jälleen Bollikselle

HJK:n naisten tiivis tahti pelikentällä jatkuu jälleen tulevana keskiviikkona. Joukkue kohtaa KMF:ltä sarjapaikan perineen Kuopion Pallokissat. Kotijoukkue tavoittelee jälleen täysiä pisteitä kotikentällään pelattuaan edellisessä kotiottelussaan tasan Ilveksen kanssa. Tulevassa ottelussa joukkue pääsee viimeinkin kotinurmelleen Töölön Pallokentälle.

HJK:n alkukauden vire on ollut hyvä. Joukkue on kärsinyt vasta yhden tappion, joka tuli Suomen Cupissa PK-35:ttä vastaan. Viime kierrokselta ryhmä saalisti erittäin arvokkaat pisteet Ahvenanmaalta voitettuaan tiukan ottelun 1-0 Marianna Tolvasen viime hetkien maalilla.

Klubin puolustus on pitänyt hyvin liigassa, eikä joukkue ole vielä päästänyt yhtään maalia. Samaan aikaan myöskään kentän toisessa päässä ei ole liiemmin juhlittu, vaan maalinteko on hieman yskinyt, vaikka joukkue onkin kolme ottelua neljästä voittanut.

– Me ei olla ihan päästy vielä täyteen potentiaaliin. Merkkejä on siitä, että parempaan suuntaan ollaan menossa. Ollaan kyllä harjoiteltu maalintekotilanteita, HJK-hyökkääjä Satu Kruus sanoo.

Pallokissat saapuvat HJK:n vieraaksi pelattuaan edellisellä kierroksella PK-35 Vantaata vastaan. Kissat jäivät ottelussa heikommaksi luvuin 1-5. Satu Kruus ei kuitenkaan usko, että sillä on kauheasti merkitystä, että Pallokissat ovat pelanneet kovan ottelun edellisellä kierroksella. Myös Klubilla on kovia pelejä alla.

– Niillä on aika nuori ja innokas joukkue. Nuoria ja taitavia tyyppejä. Ehkä ne osaa olla varautuneempia, mutta tuskinpa se kauheasti vaikuttaa.

– Viime pelissä oli hyvää se aggressiivisuus, jolla mentiin peliin. siitä on hyvä lähteä, sillä sitä aggressiivisuutta on puuttunut aikaisemmissa otteluissa, Satu arvioi.

HJK – Pallokissat 9.5. klo 18.30, Töölön pallokenttä.

Liput 6e/4e.