Jenna Topra jatkaa Klubissa

HJK on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Jenna Topran kanssa.

Jenna Topra - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK:n ja laitapelaaja Jenna Topran (s.2001) sopimus kattaa kaudet 2024 ja 2025. Seuraava kausi HJK:ssa on Topralle kolmas kausi Klubipaidassa. Ennen Klubiin siirtymistä Topra pelasi Kansallista Liigaa Tikkurilan Pallon riveissä. Pääsarjaotteluita Topralle on kertynyt 107, joissa hän on onnistunut maalinteossa 33 kertaa.

Päävalmentaja Arttu Heinonen on todella tyytyväinen Topran jatkosopimukseen:

– Erittäin hyvä fiilis “Jekun” jatkosopimuksesta ja halusta sitoutua seuraamme ja joukkueeseemme pidemmäksi aikaa. Jekun kaksi aikaisempaa kautta on tuonut molemmilla kausilla hyvää menestystä tuplahopealla ja Kansallisen cupin mestaruudella. Jekku on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla, sekä hyökkääjän roolissa. Hän ymmärtää hyvin peliä ja sen vaatimuksia, ja kykenee myös laittamaan laadukkaita palloja boksiin molemmilla jaloilla. Jekku omaa myös hyvät fyysiset valmiudet pelata meidän näköistä jalkapalloa.

Myös Topra on tyytyväinen klubissa jatkamiseen ja asettaa itselleen kovia tavoitteita ensi kaudelle.

– Minulla on kova halu parantaa pelaamista viime kaudesta. Tuntui siltä, että peleissä pääsin vauhtiin vasta kun kausi oli loppumassa. Henkilökohtaisesti haluan olla hyökkäysuuntaan vaarallisempi pelaaja ja pystyä tekemään enemmän tehoja auttaakseni joukkuettani, Topra kertoo.

– Joukkueena paransimme peliämme kauden edetessä, mutta meidän pitää ensi vuonna pystyä olemaan vielä vaarallisempi joukkue. Joukkueen tavoitteena on tuplamestaruus. Sitä kaikki joukkueessamme janoaa.
Odotan seuraavalta kaudelta kovia ja hyviä pelejä. Meidän joukkue on nyt vuoden kokeneempi ja valmiimpi kohtaamaan jokaisen vastustajan Kansallisessa Liigassa ensi kaudella, Topra päättää.