Joanna Tynnilä jatkaa Klubissa

HJK on tehnyt kauden 2023 kattavan jatkosopimuksen Joanna Tynnilän kanssa.

Joanna Tynnilä - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist

Klubiin TiPS:sta viime kaudelle siirtynyt 21-vuotias Joanna Tynnilä jatkaa Klubipaidassa myös kauden 2023. Juuri päättyneen kauden aikana Tynnilä pelasi 21 liigapeliä, joiden myötä uran aikana pelattuja liigapelejä on kertynyt nuorelle topparille yhteensä jo 105. Tynnilä nousi myös kauden aikana upeasti Suomen A-maajoukkueeseen.

Päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo olevansa hyvin tyytyväinen Tynnilän jatkosopimuksesta.

– Joannalla on alla erinomainen ensimmäinen kausi Klubissa, tästä hyvänä huomiona myös kutsu Helmareihin. Joannan vahvuudet on todella isosti pallollisessa pelaamisessa, pystyy syöttämään monipuolisesti, poistumaan paineesta kuljettamalla.  Puolustuspelaamiseen myös kauden aikana lisää aggressiivisuutta saanut Joanna tulee olemaan iso lisä joukkueellemme ensi kaudella, Heinonen tiivistää.

Tynnilä on itsekin tyytyväinen päättyneeseen kauteen, sekä kiitollinen saamastaan vastuusta joukkueessa.

– Mielestäni viime kausi oli hyvä sekä joukkueen että omalta osaltani. Joukkueena pystyimme pelaamaan melko tasaisesti läpi kauden ja kehittämään pelaamistamme myös kauden aikana. Itse viihdyin myös todella hyvin uudessa ympäristössä ja nautin siitä, että sain paljon vastuuta.

Seuraavalle kaudelle tavoitteet ovat selvät:

– Tulosten kannalta jäi tietysti paljon nälkää ensi kaudelle ja haluankin olla myös tulevalla kaudella taistelemassa Suomen mestaruudesta. Odotan myös, että pystymme parantamaan ja monipuolistamaan pelaamistamme vielä paljon entisestään, Tynnilä toteaa.