Jonne Kunnas: ”Kiitos kaikesta Klubi ja klubilaiset”

Lauantaina pelattava vierasmatsi on päävalmentaja Jonne Kunnakselle toistaiseksi viimeinen ottelu HJK-luotsina.

Jonne Kunnas - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Viimeiset viisi vuotta Klubissa valmentanut Jonne Kunnas sai raikuvat aplodit ja lämpimät jäähyväiset jo maanantaina pelatun kotiottelun yhteydessä. Alla vuorostaan Jonne Kunnaksen sanat Klubiyhteisölle viimeisen ottelun kynnyksellä.

”Viiden vuoden matka HJK:ssa tulee tässä kohtaa toistaiseksi päätökseen. Aika ei sinänsä ole mahdottoman pitkä, mutta siihen mahtuu valtavasti. Iloja, suruja, onnistumisia, epäonnistumisia – kaikkea mahdollista mitä pystyi etukäteen kuvittelemaan ja sitten vielä paljon enemmän asioita, joita ei mitenkään pystynyt ennakoimaan.

Olen saanut kasvaa sekä kehittyä. Tehdä ja oppia. Saanut sekä pyrkinyt antamaan tukea oikeissa hetkissä. Tekemisessä on ollut valtava halu mennä eteenpäin sekä kunnianhimoa tavoitella menestystä ja jatkuvaa kehittymistä.  Olen ylpeä ja iloinen siitä yhteisöllisyydestä, joka Klubissa on valmentajien, pelaajien sekä joukkueiden välillä. Se on minulle tärkeä arvo ohjaamassa tekemistäni. Klubilaisuus on tätä kaikkea. Yhteisöllisyyttä, jatkuvaa pyrkimystä kehittymään sekä kehittämään, itsensä sekä muiden kasvun mahdollistamista.

Klubi on ollut iso osa elämääni ja Helsinki minulle rakas kaupunki. Olen toiveikas siitä, että tiemme vielä kohtaavat. Kiitos tältä erää. Nyt on aika jatkaa kasvun tiellä kohti jotain uutta.

Tässä kohtaa kiitos kaikille, joiden matkassa olen saanut viimeisen viiden vuoden aikana kulkea. On ollut etuoikeus tutustua niin moniin hienoihin valmentajiin, pelaajiin, seuratoimijoihin, kannattajiin, vapaaehtoisiin sekä ennen kaikkea ihmisiin. Haluan vielä erikseen kiittää Joonas Sareliusta hänen työstään HJK:n ja koko suomalaisen jalkapallon eteen. Joonaksen tuki myös minulle on ollut korvaamatonta.

Kiitos kaikesta Klubi ja klubilaiset!”

Jonne Kunnas johdattaa HJK:n kentälle vielä kerran lauantaina 22.10. klo 18.15 alkaen, kun HJK kohtaa Kuopiossa KuPS:n. Ruutu ja Yle TV2 näyttävät ottelun suorana.

Kiitos Jonne kaikesta!