Kansallinen Cup käyntiin – HPS-HJK sunnuntaina

HJK kohtaa sunnuntaina vieraspelissä Helsingin Palloseuran Talin hallissa Kansallisen Cupin avauspelissä.

Ria Karjalainen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Klubi on pelannut tammikuun aikana kaksi harjoituspeliä. Sunnuntain vastustaja HPS kaatui maalein 2–0 ja viime viikonloppuna EPS P14 Akatemia maalein 9–0. Nyt edessä on ensimmäinen kilpailullinen peli, kun Kansallinen Cup alkaa HPS-pelillä.

– Kaksi peliä on pelattu ja niihin voi olla tyytyväinen. Viime viikonlopun peli EPS:n poikia vastaan oli tosi hyvä ja saimme erinomaisen tuloksen. Nyt on kiva, kun pääsemme pelaamaan myös virallisia pelejä, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo.

Tammikuun alussa Klubi voitti siis HPS:n 2–0 Milja Kivirannan ja Veera Hellmanin osumilla.

– Siitä pelistä on pari viikkoa. Sen jälkeen olemme harjoitelleet hyvin ja kehittäneet pelaamistamme. Olen erittäin tyytyväinen pelaajien tekemiseen niin harjoituksissa kuin harjoitusten ulkopuolella, Heinonen jakaa kehuja joukkueelleen.

HJK pelaa Kansallisen Cupin B-lohkossa, jossa Klubin ja HPS:n lisäksi pelaavat Åland United ja PK-35. Jokaisesta lohkosta kaksi parasta etenee kilpailun puolivälieriin.

– Olemme innoissamme ja valmiita aloittamaan uuden Kansallisen Cupin. Joukkueemme lähtee hyvistä lähtökohdista peleihin. Olemme saaneet pelaajia takaisin täyteen treenivahvuuteen, vaikkakin toisaalta Nelli (Kalske) otti pienen vamman poikia vastaan ja on sivussa ottelusta, päävalmentaja kertoo.

HJK ja HPS kohtaavat sunnuntaina Talin hallissa kello 14.30.

– Odotan ottelusta kahden laadukkaan joukkueen kohtaamista, josta ei vauhtia ja energiaa puutu. Tervetuloa kannustamaan meidät positiiviseen starttiin ensimmäiseen cup-matsiin, Heinonen päättää.

Klubin pelit Kansallisessa Cupissa
5.2. 14.30 HPS – HJK
26.2. 14.40 HJK – PK-35
4.3. 14.00 HJK – Åland United

Kaikki ottelut pelataan Talin hallissa.