Kansallisen Liigan kausikortit nyt myynnissä

Kansallisen Liigan, Veikkausliigan ja Ykkösen kausikortit ovat myynnissä HJK Lippukaupassa liput.hjk.fi!

HJK:n kaikki kausikortit ovat nyt myynnissä. Veikkausliigan kausikortti on tullut myyntiini jo aiemmin, ja nyt myös Kansallisen Liigan ja Ykkösen kausikortit ovat saatavilla. Uuden lipunmyyntijärjestelmän myötä latautuvat kaikki haluamasi kausikortit yhdelle kortille.

On vain yksi Klubi! Voit jatkossa itse räätälöidä mitä Klubin joukkueista haluat seurata. Voit valita vain yhden kausikortin tai yhdistellä Kansallisen Liigan, Veikkausliigan ja Ykkösen kortteja haluamallasi tavalla.

Klubikortti – Klubilaisuus ei vanhene

Et tarvitse kolmea eri kausikorttia käydäksesi kaikissa Klubin otteluissa. HJK:n kausikortti on nyt Klubikortti, johon voit tallentaa haluamasi kausikortit. Klubikortti ei vanhene kauden jälkeen, kuten ei klubilaisuuskaan, vaan kestää vuodesta toiseen.

Pääset ostamaan kaikki haluamasi kausikortit HJK Lippukaupasta. Mikäli olet jo ostanut Veikkausliigan kausikortin, voit ostaa Kansallisen Liigan ja Ykkösen kausikortit samalle Klubikortille kirjautumalla omalle Klubitilillesi.

Kansallisen Liigan kausikortit

Kauden 2021 kausikortit ovat pääkatsomoon. Kaikkien kausikorttien hinta on 30 €. Kausikortit toimitetaan HJK:n ympäristövastuullisuusstrategian mukaisesti ensisijaisesti digitaalisina kausikortteina. Voit halutessasi tilata myös muovisen kortin lisähintaan 10 €.

Kausikortit sisältävät:

  • Kaikki HJK:n Kansallisen Liigan kauden 2021 kotiottelut
  • HJK Shopista -20 % normaalihinnoista (pl. EA Sports -pelit, mm. FIFA20)
  • Muut yhteistyökumppanien edut, joita tulee lisää kauden aikana.
  • Vuoden aikana kausikorttilaisille julkaistavat eksklusiiviset sisällöt
  • Kausikorteissa ei ole numeroitua paikkaa

Verkkokaupassa maksutapoina toimivat verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu sekä ApplePay. Kulttuuriseteleillä maksaminen ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista, mutta tulee maksuvalikoimaan pian. Tiedotamme erikseen kulttuuriseteleillä maksamisen ollessa jälleen mahdollista.

Mikäli tilaat kerralla useampia kausikortteja ja toivot maksutavaksi laskutusta, ystävällisesti ota yhteyttä [email protected]. Kausikortteja ei vallitsevan koronatilanteen vuoksi toistaiseksi myydä HJK:n toimistolta.

Klubikortti? Klubitili? Näin se toimii!

KLUBIKORTTI on henkilökohtainen vuodesta toiseen kestävä avaimesi klubiyhteisöön. Klubikortti voi valintasi mukaan olla perinteinen muovinen kortti tai digitaalinen kortti. Et vielä näe Klubikorttia omalla tililläsi, mutta ei hätää. Muoviset Klubikortit postitetaan ennen kauden alkua. Digitaaliset Klubikortit toimitetaan sähköisesti ennen kauden alkua.

KLUBITILI on oma asiakastilisi. Voit luoda Klubitilin ja kirjautua sisään osoitteessa liput.hjk.fi. Jos olet jo ostanut HJK:n Veikkausliigan kausikortin 2021 tai sinulla on Klubien Klubi -kortti, olet jo luonut käyttäjätunnuksen ja sinulla on jo Klubitilille. Kun luot Klubitilin, luodaan sinulle automaattisesti Klubikortti. Et voi ostaa kausikorttia ilman Klubitiliä.

KAUSIKORTIT ladataan Klubikortillesi samaan tapaan kuin julkisen liikenteen matkakortillesi ladataan uusia kausia. Voit ostaa kausikortteja kirjautumalla Klubitilille. Kaikki ostamasi kausikortit ladataan automaattisesti samalle Klubikortille. Näin et enää tarvitse useaa eri kausikorttia. Voit myös ostaa uusia kausikortteja pitkin kautta tai uusia paikkasi seuraavalle vuodelle. Ostostesi tiedot päivittyvät automaattisesti samalle Klubikortillesi.

OSTOKSESI näet omalta Klubitililtäsi, omien tietojesi alta. Jos olet ostanut esimerkiksi Veikkausliigan kausikortin, näet ostotositteen täällä. Et näe portilla näytettävää digitaalista Klubikorttiasi vielä omalla tililläsi, mutta ei huolta! Klubikorttisi ilmestyy tilillesi ennen kauden alkua sisältäen automaattisesti kaikki siihen mennessä ostamasi kausikorttituotteet. Voit myös ostaa lisää kausikortteja korttisi saapumisen jälkeen, jolloin kausikortti latautuu automaattisesti Klubikortillesi.