Katsojainfo: HJK–FC Honka su 16.4. klo 16.00

HJK avaa Kansallisen Liigan kautensa tulevana sunnuntaina (16.4.), kun Bolt Arenalle saapuu vieraaksi FC Honka.

KatsojainfoPääsyliput
Avausmatsiin on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollistaa ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Urheilukadun puolella HJK-toimiston aulasta, klo 15.00 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, joten voit valita paikkasi vapaasti.

Kausikortit
HJK:n Kansallisen Liigan kausikortti maksaa 50 € kaudelle 2023. Kausikortin voi käydä ostamassa lippukaupasta, hjk.lippu.fi

HJK-juniorit
HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Saapuminen
Ottelussa on avoinna pääkatsomo. Kaikki liput ovat numeroimattomia, joten voit valita paikkasi vapaasti. Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen peliä, kello 15.00. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut
Bolt Arenan ravintola on avoinna ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Alkoholillisen juoman voi nauttia pääkatsomon terassitasanteella. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 15.4.2023 aikana.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa!