Katsojainfo: HJK – KuPS Su 17.9. klo 18.30

HJK taistelee sunnuntaina kolmesta pisteestä Kansallisen Liigan ottelussa sarjakärki Kuopion Palloseuraa vastaan.

HJK Katsomo - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Otteluun on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Bolt Arenan ravintolasta klo 18.00 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, joten voit valita paikkasi vapaasti.

Katsomoon pääsee myös Kansallisen Liigan kausikortilla, sekä Klubien Klubi -kausikortilla.

HJK-juniorit

HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi “tiedotteet” -osiosta. MyClubilla saa tuoda yhden kaverin veloituksetta sisään.

Saapuminen

Ottelussa on avoinna pääkatsomo. Kaikki liput ovat numeroimattomia, joten voit valita paikkasi vapaasti. Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen peliä, klo 18.00. Yleisön sisäänkäynti myös ravintolan ovista. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme myös nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut

Bolt Arenan ravintola on avoinna koko ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, kuten burgereita, makkaraa ja nachoja, sekä virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu

HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 16.9.2023 aikana.

Televisiointi

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Muuta

Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa!