Katsojainfo: HJK–KuPS ti 8.8. klo 18:30

Lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierros pelataan Bolt Arenalla tulevana tiistaina, kun KuPS saapuu HJK:n vieraaksi.

Katsojat - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Pääsyliput
Otteluun on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Bolt Arenan ravintolasta klo 17.30 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, joten voit valita paikkasi vapaasti.

Kausikortit
HJK:n Kansallisen Liigan kausikortti maksaa 50 € kaudelle 2023. Kausikortin voi käydä ostamassa lippukaupasta, hjk.lippu.fi. 

HJK-juniorit
HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi “tiedotteet” -osiosta. MyClubilla saa tuoda yhden kaverin veloituksetta sisään.

Saapuminen
Ottelussa on avoinna pääkatsomo. Kaikki liput ovat numeroimattomia, joten voit valita paikkasi vapaasti. Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen peliä, klo 17.30. Yleisön sisäänkäynti myös ravintolan ovista. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme myös nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut
Bolt Arenan ravintola on avoinna koko ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, kuten burgereita, makkaraa ja nachoja, sekä virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 7.8.2023 aikana. 

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Lisää hyvää ympärillemme
Lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierros pelataan Bolt Arenalla tulevana tiistaina. Hyväntekeväisyyskierroksen tavoitteena on, että seurat pääsevät nostamaan esille oman alueensa organisaatioita ja henkilöitä, jotka omalla panoksellaan edistävät samanarvoisuutta ja yhdenvertaisuutta. HJK:n kumppanina ottelussa toimii Kympin Lapset. HJK toivottaa kaikki Kympin Lasten jäsenet sydämellisesti tervetulleiksi mukaan juhlistamaan Lisää Hyvää Ympärillemme -hyväntekeväisyyskierrosta Bolt Arenalla!

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa!