Katsojainfo: HJK – PK-35 V / HJK All Stars – Gilla FC

Lauantaina kohtaavat HJK – PK-35 Vantaa, sekä HJK All Stars – Gilla FC. Hyväntekeväisyystapahtuman tuotot ohjataan Kympin Lasten toimintaan.

HJK Katsomo - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Lauantaina 9. syyskuuta, Bolt Arenalla järjestetään erityinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pelataan kaksi ottelua. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan Kympin Lasten hyväksi. Ensimmäisenä pelataan Kansallisen Liigan Mestaruussarjan ottelu, jossa HJK kohtaa PK-35 Vantaan kello 16. Kansallisen Liigan ottelun jälkeen pelataan hyväntekeväisyysottelu, jossa HJK:n All Stars -joukkue ottaa mittaa Gilla FC -joukkueesta.

Kansallisen Liigan ottelun puoliajalla järjestetään myös Meet&Greet, jossa voit tavata Gilla FC:n ja HJK All Stars -joukkueiden pelaajia.

Lue lisää HJK:n ja Gilla FC:n välisestä yhteistyöstä tästä.

Pääsyliput

Otteluun on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Bolt Arenan HJK-toimiston lipunmyyntitiskiltä klo 15.00 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja, joten voit valita paikkasi vapaasti.

Ottelutapahtumaan pääsee myös Kansallisen Liigan kausikortilla, sekä Klubien Klubi kausikortilla.

HJK-juniorit ja HJK Cupin osallistujat

HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi “tiedotteet” -osiosta. MyClubilla saa tuoda yhden kaverin veloituksetta sisään.

Otteluihin on ilmainen pääsy myös HJK Cupiin osallistuvilta pelaajilta. Ohjeet saapumiseen on toimitettu osallistuville joukkueille erikseen.

Saapuminen

Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen Kansallisen Liigan peliä, klo 15.00. Yleisön sisäänkäynti tapahtuu ravintolan ovista. Poikkeuksena HJK Cupin osallistujat, joiden sisäänkäynti on Lumme Energia Aurinkokatsomon kulmalla. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme myös nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut

Bolt Arenan ravintola on avoinna koko ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, kuten burgereita, makkaraa ja nachoja, sekä virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu

HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 8.9.2023 aikana.

Televisiointi

Kansallisen Liigan ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. Myös hyväntekeväisyysottelu näytetään suorana lähetyksenä HJK TV:ssä. Matsilähetys maksaa viisi euroa.

Muuta

Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa!