Katsojainfo: HJK–TPS la 10.6. klo 16:30

HJK ja TPS kohtaavat Bolt Arenalla tulevana lauantaina. Ottelutapahtuma on samalla loppuhuipennus Stadi Cup -turnauspäivälle ja Jalkapallopäivän etkot. Tule rikkomaan katsojaennätystä!

HJK Katsomo - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Pääsyliput
Ottelutapahtumaan on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Urheilukadun puolella HJK-toimiston aulasta, klo 15.30 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, joten voit valita paikkasi vapaasti. Kaikki Stadi Cupin joukkueet ovat saaneet varata pääsylippuja Bolt Arenan itäkatsomoon (Lumme Energia -katsomo). 

HJK-juniorit
HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi “tiedotteet”-osiosta.

Saapuminen
Ottelussa on avoinna pääkatsomo ja itäkatsomo. Itäkatsomo on varattu Stadi Cupin joukkueille. Kaikki liput ovat numeroimattomia, joten voit valita paikkasi vapaasti. Stadi Cupin joukkueet kokoontuvat Saharan kentälle klo 15.45 ja aloittavat marssin kohti itäkatsomoa. Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen peliä, kello 15.30. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme myös nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut
Bolt Arenan ravintola on avoinna koko ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, kuten burgereita, makkaraa, nachoja, sekä virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 9.6.2023 aikana.

Televisiointi
Ruutu ja Yle näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta
Stadi Cup -valmentajille on ohjelmassa valmentaja-lounge. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet on toimitettu Stadi Cupin joukkueiden yhteyshenkilöille. Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa rikkomaan katsojaennätystä!