Kauden 2019 parhaita palkittu

Naisten liigajoukkue sai useita kunnianosoituksia HJK ry:n päätösristeilyllä.

Vuodesta 2015 saakka Klubissa pelannut Essi Sainio sai kunnian olla ensimmäinen Heimo Laaksosen ja Paavo Einiön -kiertopalkinnon saaja. Valitsijaraadin mukaan kausi 2019 oli Sainion paras, vaikka pelipaikkakin vaihtui vuoden alussa keskikentän keskustaan. Sainio on toiminut esimerkillisesti joukkueen kapteenistossa ja vaikeidenkin vaiheiden jälkeen jaksanut uskoa omaan tekemiseen. Lisäksi hän oli kuudella osumallaan joukkueen kolmanneksi paras maalintekijä.

– Kulunut kausi on varmasti ollut yksi parhaimmista vuosistani. Sen eteen olen tehnyt paljon töitä, mutta sen eteen ovat tehneet myös töitä ihmiset ympärilläni. Tällä hetkellä ei meinaa riittää sanat kertomaan sitä, miltä tämä tunnustus tuntuu. Kiitos kuuluu myös rakkaille kanssapelaajille, olette osa tätä tarinaa. Terveisiä Hempalle ja Paavolle taivaan pelikentille!

Klubin pelaajat valitsivat vuoden pelaajaksi hyökkääjä Jutta Rantalan ja vuoden kehittyjäksi puolustaja Maaria Rothin. Tämän lisäksi Naisten liigajoukkue valittiin vuoden joukkueeksi ja Joonas Rantanen vuoden valmentajaksi.