”Kauden tärkein ottelu” -kampanja suomalaisen huippujalkapallon puolesta ja koronavirusta vastaan

Jalkapallon pääsarjojen yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja kannustaa pelastamaan pääsarjaseurat ja antamaan jalkapalloelämyksiä koronaviruksen vaikutuksista kärsiville.

COVID-19-pandemia on muodostanut monen muun toimialan ohella akuutin uhan myös jalkapallon pääsarjaseurojen taloudelle ja toimintaedellytyksille, kun sarjakausien aloitusta on jouduttu lykkäämään tulevaisuuteen. Kauden tärkein ottelu on Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen järjestämä yhteiskampanja, jonka tavoitteena on turvata suomalaisen huippujalkapallon tulevaisuus. Kampanjassa kannustetaan ihmisiä ja yhteisöjä ostamaan 10 euron hintaisia tukilippuja, joiden tuotto ohjataan sarjakohtaisesti ja lyhentämättömänä kampanjassa mukana oleville pääsarjaseuroille.

– Käsillä oleva tilanne koskettaa monin tavoin eri seuroja, mutta kaikkien huoli tulevaisuudesta on yhteinen. Hankalassa tilanteessa tarvitsemme yhteiskunnan tuen lisäksi kaikkien panosta, jotta suomalaisella huippujalkapallolla on mahdollisuus selvitä koronaviruksen aiheuttamasta kriisistä kuivin jaloin. Meille on tärkeää, että Kauden tärkeimpään otteluun pääsee mukaan jo pienelläkin panoksella ja yhdessä voimme osoittaa tukemme suomalaiselle huippujalkapallolle, toteaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

– Haluamme yhdessä Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen kanssa tarjota ihmisille matalan kynnyksen mahdollisuuden osallistua oman seuransa sekä suomalaisen huippujalkapallon tukemiseen. Kauden tärkeimmän ottelun tavoitteena on auttaa osaltaan jokaista pääsarjaseuraa selviämään koronaviruksen aiheuttamasta ahdingosta, kertoo Kansallisen Liigan kehityksestä vastaava Heidi Pihlaja.

Seurojen tukemisen lisäksi kampanjalla halutaan tarjota jalkapalloelämyksiä ja ilahduttaa erityisesti heitä, joiden arkeen koronavirusta vastaan käytävä taistelu vaikuttaa kaikkein eniten. Seurat luovuttavat kaikki kampanjan kautta ostetut pääsyliput sarjatoiminnan käynnistyessä paikallisesti valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille. Lipunostaja saa kampanjaan osallistumisesta vastineeksi virtuaalisesti ladattavan muistolipun, sekä kesäkuussa sähköpostitse toimitettavan ”Kauden tärkein ottelu Exclusive” -sisältöpaketin, joka sisältää monipuolista ja mielenkiintoista sisältöä kotimaisesta huippujalkapallosta.

– Huippujalkapallon tehtävänä on tuoda iloa ja viihdettä, sekä mielekästä sisältöä ihmisten arkeen. On hienoa, että kampanjan ja seurojemme kautta jokainen voi olla mahdollistamassa näitä elämyksiä tilanteen rauhoittuessa myös heille, jotka ovat nyt erityisen kovilla koronaviruksen vuoksi. Samalla sarjakauden alkua odotellessa on mahdollisuus hankkia itselleen ja läheisilleen mielenkiintoinen sisältöpaketti pääsarjoista, sanoo Miesten Ykkösen markkinoinnista vastaava Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen.

– Koronatilanne on vaikeuttanut niin seurojen kuin koko yhteiskunnan arkea. Tälläisenä vaikeana aikana korostuu yhteisöllisyyden ja toisistamme huolehtimisen merkitys. Kauden tärkein ottelu -kampanja tarjoaa mahdollisuuden osoittaa tukensa suomalaiselle jalkapallolle, joka on tällä hetkellä todella tukalassa tilanteessa. Olen erityisen iloinen, että kampanjan kautta ostetut liput tullaan lahjoittamaan IceHearts-järjestölle, joka tekee korvaamattoman arvokasta työtä nuorten yhteenkuuluvuuden puolesta, avaa HJK:n kapteeni Linda Ruutu.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun:

Tukiliput Kauden tärkeimpään otteluun myydään Lyyti.fi -kampanjasivun kautta. Yhden kampanjalipun hinta on 10 euroa. Kampanja on voimassa 31.5. saakka.

TUE SEUROJA JA TEE HYVÄÄ. OSALLISTU KAUDEN TÄRKEIMPÄÄN OTTELUUN >>

Lisätietoja:
Timo Marjamaa, Veikkausliigan toimitusjohtaja, 050 517 6106, [email protected]
Heidi Pihlaja, Kansallisen Liigan kehityksestä vastaava, 040 843 2370, [email protected]
Mikko Laitinen, Miesten Ykkösen markkinointivastaava, 040 849 7653, [email protected]