Kauden viimeinen peli lauantaina Bolt Arenalla

HJK kohtaa lauantaina Bolt Arenalla Kansallisen Liigan päätöskierroksella FC Hongan.

Elisa Ikonen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK on varmistanut itselleen jo hopeiset mitalit tämän kauden Kansallisesta Liigasta. Kolmantena oleva, ja jo pronssit varmistanut, Åland United on Klubista kuuden pisteen päässä. Mestarijoukkue KuPS on puolestaan neljä pistettä edellä.

Näin ollen HJK:n saldo tältä kaudelta on Kansallisen Cupin voitto, Suomen Cupin hopea ja Kansallisen Liigan hopea. Lauantaina onkin hyvä paikka saapua kannustamaan ja kiittämään upeaa HJK-joukkuetta viimeisen kerran tällä kaudella.

Lauantain vastustaja FC Honka tulee sijoittumaan sarjataulukossa neljänneksi.

– Vielä kerran tällä kaudelle mennään yhdessä kentälle ja annetaan kaikkemme voiton eteen metroderbyssä, päävalmentaja Arttu Heinonen painottaa.

Tällä kaudella HJK ja Honka ovat kohdanneet kahdesti. Molemmat pelit päättyivät vierasvoittoon.

– Pelistä odotettavissa kahden joukkueen taistelu viimeisistä pisteistä. Me haluamme päättää kauden ehdottomasti voittoon ja näyttää vielä kerran meidän hienolle kotiyleisölle, päävalmentaja lupaa.

– Honka on ollut hyvä joukkue suojelemaan omaa maaliaan. Tästä osoituksena sillä on sarjassa vähiten päästettyjä maaleja. Meidän pitää pystyä murtautumaan laadukkaille maalintekopaikoille ja olemaan niissä riittävän nälkäinen!

Lisää mielenkiintoa peliin tuo myös Kansallisen Liigan maalipörssin. HJK:n Lotta Lindström johtaa sitä 17 osumallaan. Perässä tulevat 13 maalin Aino Kröger ja Gentjana Rochi. Näin olleen Lindströmille on hyvät mahdollisuudet maalipörssin voittoon.

– Tavoitteena on kolme pistettä ja voitto. Kauden jälkeen sitten analysoidaan kausi vielä tarkemmin. Toivottavasti saamme taas vahvaa tukea katsomosta, Heinonen päättää.