Keskiviikkona vastassa PK-35

HJK jatkaa pelejään Kansallisessa Liigassa keskiviikkona, kun Bolt Arenalle saapuu vieraaksi PK-35. 

HJK on pelannut tämän kauden Kansallisessa Liigassa neljä peliä. Kausi alkoi kahdella voitolla (JyPK ja TiPS), jonka jälkeen KuPS oli Kuopiossa vahvempi. Viime pelissä Klubi tasasi pisteet PK-35 Vantaan kanssa. Näin neljästä pelistä on kasassa seitsemän pistettä, joilla Klubi on mukana liigan kärkitaistelussa. 
 
PK-35 nousi viime kaudeksi Kansalliseen Liigaan. Kausi 2020 alkoi hyvin, mutta kesän jälkeen joukkueella oli vaikeampaa pisteiden valossa. Sarjapaikka kuitenkin säilyi kirkkaasti. Tämän kauden Kansallisessa Liigassa PK-35 on voittanut HPS:n ja Ilveksen sekä kärsinyt tappiot TiPS:lle ja Hongalle. Neljästä pelistä on kertynyt siis kuusi pistettä. 
 
Talvella HJK ja PK-35 kohtasivat Suomen Cupin lohkovaiheessa. Talin hallissa pelatun ottelun voitti HJK maalein 2-0. Viime kauden liigapeleissä Bolt Arenalla pelattu peli päättyi 1-1 ja Helsingin Olympiastadionin pelin voitti HJK 2-0. 
 
– PK-35 on vahva joukkue ja varsinkin nopeissa hyökkäyksissä se on iskenyt vaarallisesti alkukauden peleissä. Se on varma, että kova taistelu on jälleen tulossa, päävalmentaja Jonne Kunnas toteaa. 
 
PK:n hyökkäyspelin tehoista vastaavat pitkälti Amanda Rantanen ja Anita Abu. Viime pelissä maalinteossa onnistui kahdesti myös Marie Mäkinen
 
Klubi lähtee keskiviikon PK-peliin kehittämään edelleen omaa pelaamistaan. Kunnas nostaa esiin muutaman tärkeän pointin.hjk 
 
– Omassa pelaamisessamme on tärkeää, että pystymme jatkamaan edellisestä PK -ottelusta jo parantunutta pallollista pelaamista, Kunnas kertoo ja viittaa perjantain peliin Vantaan PK-35:sta vastaan. 
 
– Edelleen on myös tärkeää, että pystymme vaihtelemaan etenemisrytmiä ja tunnistamaan paremmin, että miten ja mistä saadaan etua syntymään etenemiselle. Tärkeää on myös se, että pystymme vaihtelemaan prässitasoja laadukkaammin, Kunnas pohtii. 
 
HJK:n loukkaantumistilanne on edelleen hankala ja keskiviikon pelistä on sivussa iso joukko pelaajia erilaisten vammojen takia. 
 
Keskiviikon peli pelataan Bolt Arenalla kello 18.30. Ottelu pelataan edelleen ilman yleisöä. Ruutu+ näyttää pelin suorana lähetyksenä.