Klubi ja Noora Karvonen pitkään sopimukseen

HJK ja juuri vuoden tyttöpelaajaksi valittu Noora Karvonen ovat tehneet kolmen vuoden sopimuksen, joka kattaa kaudet 2024–2026.

Noora Karvonen - HJK Helsinki

Vuonna 2007 syntynyt puolustaja Noora Karvonen aloitti oman jalkapallouransa FC Konnussa, josta hän siirtyi Puotinkylän Valttiin. Valttia Karvonen edusti kaudesta 2017 lähtien aina menneeseen kauteen asti. Kaksi edellistä kautta Karvonen pelasi Valtti/Unitedin T18 SM-joukkueessa.

Karvonen kuuluu tällä hetkellä Suomen U17-maajoukkueeseen (2007). Viime keväänä Karvonen oli mukana jo vuotta vanhempien U17-maajoukkueen EM-jatkokarsinnoissa.

– Viime kausi seurajoukkueessa ei tuloksellisesti ollut paras, mutta maajoukkueen kanssa pärjäsimme loistavasti. Sain viime kaudelta paljon hienoja kokemuksia ja nyt tuntui oikealta hetkeltä vaihtaa uuteen seuraan. Uskon että Klubi auttaa minua parhaiten kehittymään pelaajana, Karvonen kertoo.

Karvonen palkittiin viime viikolla Captain´s Ball -gaalassa vuoden 2023 tyttöpelaajana.

– Olemme seuranneet jo muutaman vuoden ajan Nooraa suhteellisen läheltä, ja nyt oli sopiva hetki liittyä Klubiin, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo.

– Noora on lupaava toppari, joka pystyy omalla nopeudellaan ja sijoittumisellaan voittamaan paljon kaksinkamppailuja. Pallollisesti hän pystyy syöttämään ja kuljettamalla myös poistumaan hyvin paineen alta. Pitkä sopimus meidän kanssa antaa kaikille hyvän työrauhan kehittymiselle, päävalmentaja lisää.

Tervetuloa Klubiin, Noora!