Klubi jatkosopimukseen Tuuli Enkkilän kanssa

Debyyttikaudellaan Klubissa paikkansa vakiinnuttanut keskikenttäpelaaja jatkaa HJK:n paidassa myös kaudella 2022.  

HJK on tehnyt kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Tuuli Enkkilän kanssa. Ennen siirtymistään Klubiin Hämeenlinnan Palloseuran kasvatti pelasi pääsarjakaudet 2017–2020 Ilveksessä.  

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas pitää Enkkilän jatkosopimusta tärkeänä palana tulevan kauden joukkueen rakentamista. 

– Tuulin viime talven pilasi loukkaantuminen, josta hän kuntoutui vasta kesällä. Tämän jälkeen hän otti ison roolin joukkueen keskikentällä. Onkin tärkeää, että hän jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella. Tavoitteena on saada ehjä ja laadukas pre-season, minkä kautta myös hyvä ja kehittyvä tuleva kausi. Tuuli on erinomainen rytmittämään peliä pallon kanssa ja pystyy omalla syöttötaidollaan monipuolistamaan pelaamistamme, Kunnas taustoittaa.  

Enkkilä itse on tyytyväinen ensimmäiseen kauteensa HJK:ssa, vaikka tavoiteltavaa vielä jäikin.  

– Ensimmäisestä kaudesta Klubissa jäi pääsääntöisesti hyvä fiilis. Tuloksellisesti en tietenkään ollut tyytyväinen, mutta joukkueen motivoituneet pelaajat sekä ammattimainen ympäristö ovat tarjonneet hyvän paikan kehittää itseäni. Tulevalla kaudella tavoitteeni on jatkaa itseni kehittämistä pelaajana sekä pyrkiä nostamaan tasoani peleissä. Lisäksi haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta voittamaan otteluita ja saavuttamaan mestaruuden, Enkkilä painottaa.