Klubi lauantaina Ahvenanmaalle

Maarianhamina on vierajoukkueille tunnetusti vaikea paikka pelata.

HJK matkustaa seuraavaksi Ahvenanmaalle, jossa se kohtaa sarjavitosena majailevan Åland Unitedin. Joukkueiden viime vuosien kohtaamiset Ahvenanmaalla ovat kääntyneet molempiin suuntiin pienillä marginaaleilla, joten luvassa on eittämättä tiukka kamppailu pisteistä.

Åland Unitedia veikattiin kauden alussa mukaan mestaruustaistoon, mutta saarelaisten kone on käynnistynyt yskähdellen. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen oli Klubin melko yksipuolinen näytös, mutta Suomen Cupin finaalissa pelattiin jo huomattavasti tasaväkisempi ottelu. Mahdollinen tappio antaisi pienen kolauksen Åland Unitedin yläloppusarjapaikalle sekä mitalihaaveille. JyPK ja TPS hengittävät vain pisteen päässä saarelaisista.

HJK lähtee otteluun takanaan tasapeli kärkikamppailusta, jonka myötä sarjajohto pysyi edelleen yhdeksässä pisteessä. HJK on hionut pelaamistaan ja valmennus on miettinyt jopa erilaista ryhmitystä kentälle. Se, lähdetäänkö tekemään isompia muutoksia vai ei, selviää lauantaina.
Åland United tulee varmasti revanssihakuisina otteluun ja haluavat kotiyleisön edessä pistää parastaan. HJK:n pitää pystyä vastaamaan saarelaisten tunnelataukseen, jotta täysi pistepotti saadaan mukaan.