Klubilla vieraspeli Kokkolassa

Klubilaisilla on alla urhoollinen 0-2-lukemiin päättynyt taistelu mestarisuosikki Honkaa vastaan. Paraskin taistelu on kuitenkin laiha lohtu, jos pistesaldo ei kartu. Nyt vastassa on viime kauden päätteeksi Ykkösestä pääsarjaan noussut joukkue, jolla on HJK:n tavoin kolmesta ensimmäisestä ottelusta yksi piste. GBK sai kauden avauspisteensä viime kierroksen 1-1-vierastasapelistä Kuopion Pallokissoja vastaan. Kahdesta ensimmäisestä pelistä tuloksina oli 5-1-vierastappio PK-35:lle ja 4-2-kotihäviö Hongalle.

Päävalmentaja Maria Virolainen pitää vastustajaa hyvänä mittarina Klubille.

– Ei meillä ole mielessä kuin voitto. Meidän on oltava puolustuspelissämme yhtä aggressiivisia kuin Honkaakin vastaan, mutta pallollisen pelimme on oltava huomattavasti parempaa.

– GBK:lla on ihan hyvä joukkue. Kärkipelaaja Theresa Gominah kyttää pystysyöttöjä ja viimeistelee paikan saadessaan tehokkaasti. Keskikentältä hän saa tukea jenkkivahvistus Brooke Barbutolta sekä nuorten maajoukkuepelaaja Linda Nymanilta. Kun tähän lisää vielä nigerialaisen topparin Juliana Bawan, niin joukkueen keskiakseli on vahva. Meillä on kova iltapuhde edessämme, Virolainen lopettaa.