Klubille täydet pisteet Bollikselta

HJK:n naisten joukkue kohtasi Pallokissat keskiviikon liigaottelussa. Viimein kotikentälleen Töölön pallokentälle päässyt Klubi selvitti vaikean ottelun luvuin 2-1. HJK:n maaleista vastasivat Iida Muinonen sekä Emma Koivisto.
  • Totta kai se on aina ihan eri asia pelata omalla kotikentälle. Ahvenanmaalla oli vielä taistelua, kun oli väsynyt matkasta. Hyvä pelata tutulla alustalla, HJK-hyökkääjä Iida Muinonen kertoo. 
– Alku oli meiltä ihan hyvää. Loppua kohden huomasi kuitenkin, että on ollut monta peliä viimeisen viikon aikana ja aloimme väsyä. Teimme tyhmiä syöttövirheitä ja vastustaja pääsi paremmin mukaan peliin. Hyvä, että pystyttiin kuitenkin taistelemaan ja saatiin kaksi maalia, kauden avausmaalinsa tehnyt Muinonen sanoo.

HJK:n avausmaali tuli reilun parinkymmenen peliminuutin jälkeen. Nora Heroum syötti pallon Iida Muinosella rangaistusalueelle, josta Muinonen sijoitti pallon maaliin.

– Oli tosi helpottunut fiilis, on sitä odottanutkin tätä ensimmäistä maalia. 

Klubin toinen maali tuli hieman ennen tunnin täyttymistä. Marianna Tolvanen vapautti Emma Koiviston läpiajoon, eikä Koivisto jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Koivisto harhautti maalivahdin ja laittoi pallon reppuun.

Pallokissojen maalista vastasi ottelun loppuhetkillä Katarina Naumanen.

– Syöttöpelin pitää parantua vikalla kolmannekselle, että päästään niihin maalipaikkoihin. Maalinteko on takkuillut pahasti. Siihen näin hyökkääjänä haluaisi parannusta. Ei olla turhan paljoa vielä maaleja tehty, Iida kuittaa.


HJK – Pallokissat 2-1 (1-0)

1-0 Iida Muinonen 22′
2-0 Emma Koivisto 51′
2-1 Katarina Naumanen 88′

HJK:n kokoonpano:

Minna Huhtamo, Kati Hakala, Laura Kivistö, Emma Koivisto, Veera Vartiainen, Tiina Saario, Nea-Stina Liljedahl, Nora Heroum, Marianna Tolvanen, Satu Kruus, Iida Muinonen.

Vaihtopelaajat: 

Vera Varis, Ella Rinta-Filppula, Melinda Koivula, Sini Ihamäki, Marta Huhtamies, Paula Romakkaniemi.


Vaihdot:

46′ Nora Heroum -> Ella Rinta-Filppula