Klubille voitokas alku kaudelle

Klubi voitti lauantaina kauden ensimmäisessä ottelussaan HPS:n maalein 2–0.

HJK Naiset - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Kauden ensimmäinen harjoituspeli oli kauttaaltaan vauhdikas, mutta Klubi oli pelissä niskan päällä ja otti itselleen ansaitun 2–0-voiton.

Pelin avausmaali syntyi noin 25. minuutin kohdalla. Laura Hillberg murtautui hyvin boksiin ja pelasi pallon maalin eteen, josta Milja Kiviranta viimeisteli varmasti maalin.

Ensimmäisen jakson loppuhetkillä HJK onnistui toistamiseen. Peppi Kontturin keskitys tavoitti maalin edestä Veera Hellmanin, joka puski pallon tyylikkäästi maaliin.

Toisella jaksolla Klubi pystyi pitämään HPS:n ilman maalipaikkoja ja luomaan itse muutaman erinomaisen tilanteen. Maaleja ei kuitenkaan enää nähty ja näin HJK:lle voitto maalein 2–0.

– Hieno tulos ja kokonaisuudessaan erittäin tyytyväinen pelaajien ilmeeseen. Tässä paikalliskamppailussa HPS tarjosi hyvän vastuksen ja peli oli varsin intensiivinen, päävalmentaja Arttu Heinonen sanoi pelin jälkeen.

– Pääsimme myös kokeilemaan uusia asioita meidän pelaamisessamme hyökkäämisen ja puolustamisen osalta. Eli varsin hyvät fiilikset jäi tästä pelistä, Heinonen jatkoi.

HJK:n paidassa debytoivat pelissä Emilia Kupsanen, Lotta Kalske ja Nelli Kalske. Ensimmäiset pelinsä puolestaan Klubin liigajoukkueessa pelasivat Milja Kiviranta sekä T18 Akatemian Kerttu Sarelius.

– Uudet pelaajat pääsivät myös energisesti kentälle ja ensimmäiset debyytit saatiin hienosti alta pois. Kiitoksia myös kannattajille tuesta jälleen kerran, Heinonen päätti.

HJK pelaa ensi lauantaina (28.1.) PeakFin Arenalla harjoitusottelun FC Honkaa vastaan kello 15.15.

HJK:n kokoonpano:
Annika Laihanen
Mimmi Nurmela
Joanna Tynnilä
Jasmin Mansaray
Tuuli Enkkilä
Sonja Hillberg
Veera Hellman
Laura Hillberg
Milja Kiviranta
Emilia Kupsanen
Peppi Kontturi

Vaihdosta kentälle:
Daniela Tolonen
Lotta Kalske
Kerttu Sarelius
Nelli Kalske
Jenna Topra