Klubin naisille uusia sopimuksia

Viime viikolla julkistetun maalitykki Vera Saastamoisen sopimuksen lisäksi viisi muuta pelaajaa on allekirjoittanut sopimuksen ensi kaudeksi; maalivahti Minna Huhtamo (18v.), hyökkääjä Iida Muinonen (22v.), keskikenttäpelaaja Veera Viitikko (18v.) sekä puolustajat Heidi Paajonen (23v.) ja Petra Koivuvaara (17v.) pukevat kaikki ensi kaudella sinivalkoraitaisen paidan päällensä.

Sopimusten allekirjoituksen yhteydessä kaikki pelaajat korostivat joukkueen hyvää henkeä ja valmennuksen laatua. Kolme maalia päättyneellä kaudella viimeistellyt Iida Muinonen odottaa innolla uutta kautta.

– Oli helppoa tehdä sopimus, kun on viihtynyt niin hyvin. Valmennus on hyvää ja joukkue on ollut mahtava. Viime talven vaikeat lähtökohdat tuskin toistuvat tänä talvena, ja on kiva aloittaa uusi kausi tuttujen pelaajien ja valmentajien kanssa. Ensi vuonna sitten päätetään kausi mitalit kaulassa.

Petra Koivuvaara (kuvassa) jatkaa samaan hengenvetoon.

– Joukkuehenki oli loistava. Olen innoissani ensi kaudesta, koska tiedän että pystymme vielä parempaan. Olen ylpeä saadessani pukea raitapaidan päälleni myös jatkossa!