Klubin pistejahti jatkuu Keski-Suomessa

HJK matkustaa lauantaina JyPK:n vieraaksi. Klubi jatkaa Naisten liigan kärjessä ainoana tappiottomana joukkueena.

Jyväskyläläiset ovat pelanneet vasta kolme ottelua – joukkue taisteli edellisellä kierroksella kauden avausvoiton Ahvenanmaalla. Aikaisemmat ottelut KuPS:a ja ONS:a vastaan ovat päättyneet tuloksellisesti niukkoihin tappioihin. HJK ja JyPK ovat jo kohdanneet kerran kauden aikana: Klubi oli maaliskuussa vahvempi Suomen Cupin välierässä maalein 4-1.

JyPK:n uutena päävalmentajana toimii Mikko Manninen. Mannisella on UEFA A -valmentajatutkinto ja hän on oman mittavan peliuransa lisäksi valmentanut JJK:n B-junioreita sekä toiminut pelaajavalmentajana JJK:n miesten edustusjoukkueessa. JyPK:n runko on pysynyt suhteellisen samana. Useamman seuran B-juniorin lisäksi joukkueeseen on liittynyt Kia Voutilainen (FC  Hertta). Merkittävin lähtijä on ollut viime kauden maalikuningatar Gentjana Rochi (KuPS).

HJK on jo aikaisemmissa peleissä pyrkinyt kierrättämään pelaajistoa, jotta kentällä olisi mahdollisimman tuoreita jalkoja. Annika Huhta ja Vilma Hakala nousivat edellisessä ottelussa takaisin avauskokoonpanoon, Essi Sainion ja Nea Lehtolan aloittaen pelin vaihdossa. Klubi pääsee Jyväskylään normaalilla kokoonpanolla. Pitkäaikaisloukkaantuneet
Tuuli Siponen ja Emma Varmanen ovat edelleen poissa, jonka lisäksi Emilia Ukkonen siirtyy kolmen ottelun lainalle Turun Palloseuran riveihin.

La 11.5. JyPK – HJK klo 14, Harjun stadion