Kokkola F10 Klubin ensimmäinen kompastuskivi

HJK kärsi niukan 1-0 – tappion lauantaina Kokkolassa. Kotijoukkue Kokkola F10 otti johdon 50 minuutin kohdalla. Monica Dolinsky viimeisteli voitto-osuman rangaistuspotkusta.

Naisten Liiga pitää reilut kaksi viikkoa taukoa. Klubi palaa liigakentille seuraavan kerran juhannuksen jälkeen 27.6. Alkukauden yhdeksän ottelun saldona on kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Klubi on kolmannella sijalla sarjataulukossa edellään PK-35 Vantaa sekä Åland United.

Suomen A-maajoukkue pelaa kaksi harjoitusottelua Naisten Liigan ollessa tauolla. HJK:sta mukaan Suomi-paitaan on päässyt neljä pelaajaa: Emma Koivisto, Tiina Saario, Marianna Tolvanen ja Nora Heroum. Suomi pelaa ensimmäiseksi Ukrainaa vastaan Chernigovissa 16.6., jonka jälkeen Valko-Venäjä saapuu 20.6. Sonera Stadiumille.

Kokkola F10-HJK 1-0 (0-0)

1-0 Monica Dolinsky (rp) 50′

HJK:n avauskokoonpano:

Vera Varis, Kati Hakala, Laura Kivistö, Iida Muinonen, Tiina Saario, Marianna Tolvanen, Anna Vlasoff, Nora Heroum, Emma Koivisto, Satu Kruus, Ella Rinta-Filppula.