Kruus: ”Hyvää peliä alusta lähtien”

HJK kaatoi Nice Futiksen Töölön aurinkoisessa illassa 5-0. Sinivalkoiset eivät jättäneet vierasjoukkueelle sanansijaa, vaan veivät ottelua varsin suvereenisti alusta alkaen. Avauspuoliskon yksi maali, sekä toisen puoliskon neljä maalia lähettivät vierailijat kotimatkalle.
Täydet minuutit HJK-paidassa pelannut ja ottelun tsemppariksi palkittu Satu Kruus pääsi hyökkäyksessä maalien makuun. Hyökkääjä teki ottelun 3-0 ja 5-0 – maalit. Kruus iloitsi maaleista ja jakoi kiitosta kanssapelaajien hyvästä tarjoilusta.
– Alkukaudesta oli paha loukkaantuminen. Nyt olen pelannut ja tänään kulki hyvin. Sain hyvät syötöt maaleihin, Kruus kertoo.
HJK pystyi pitämään vastustajan varpaillaan koko ottelun. Vierailijat olivat ison osan ottelusta pakotettuna omalle kenttäpuoliskolleen. Hyökkääjän mukaan joukkueen peli oli laadukasta.
– Tämä matsi oli alusta asti kivaa ja hyvää peliä. Edellisessä PK-35 – matsissa pelasimme toisen puoliajan hyvin ja tämä oli kuin jatkoa sille, Satu toteaa.

Kruusin mukaan edellinen tappio Nice Futista vastaan ei kummitellut pelaajistossa. Klubin voittoputki naisten liigassa katkesi alkukaudesta juuri porilaisjoukkuetta vastaan. Sittemmin HJK kärsi muutaman ottelun mittaisen sarjan tappioita. Tämän voiton myötä raitapaidoilla on neljä ottelua peräjälkeen voittosarakkeessaan.