Lauantaina Kuopioon

HJK kohtaa lauantaina vieraskentällä Kansallisen Liigan ottelussa KuPS:n.

HJK jatkaa pelejään tiiviiseen tahtiin Kansallisessa Liigassa, kun lauantaina on vastassa vieraskentällä Kuopion Palloseura.

HJK lähtee peliin kahden pelin voittoputkessa, kun alla on täydet pisteet PK-35- ja Ilves-otteluista. Klubi on pitänyt oman maalinsa puhtaana nyt kolmessa pelissä putkeen.

Klubi on kerännyt 11 pelistään 21 pistettä, joilla se on sarjataulukossa kolmantena. Edellä ovat Åland United (25) ja TiPS (22). Lauantain vastustaja KuPS on 11 pelistään saanut pistepottiinsa 19 pistettä, ja on taulukossa sijalla neljä.

Klubin hyvin toiminut puolustuspeli saa lauantaina kovan haasteen. KuPS on tehnyt Kansallisessa Liigassa eniten maaleja, tehokkaimmat maalintekijät ovat olleet Gentjana Rochi (10) ja Aino Kröger (9).

Liigan kevätkierroksella HJK ja KuPS kohtasivat Töölössä. Silloin Klubi nappasi voiton maalein 4-2. Talven Suomen Cupissa KuPS puolestaan otti voiton jatko-ottelun jälkeen ja eteni puolivälieristä jatkoon HJK:n kustannuksella.

– Lauantaina luvassa varmasti tasainen sekä hyvälaatuinen ottelu, jossa meidän tavoitteenamme on jälleen lyödä kentälle kauden parastamme, päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo.

Tiistain voitokkaan Ilves-pelin jälkeen Klubin pääpaino harjoituskentällä on ollut palautumisessa lauantain peliin.

– Nopeasti pelataan jälleen, jolloin henkinen sekä fyysinen palautuminen ja latautuminen korostuu. Tässä uskon, että pelaajamme sekä tiimimme ovat onnistuneet, Kunnas toteaa.

Kansallisen Liigan kärkitaistelu on tällä hetkellä äärimmäisen tiukka ja tasainen. Kärkiviisikko mahtuu keskenään seitsemän pisteen sisään ja joukkueet ovat pelanneet ristiin pitkin kautta.

– Tärkeää pystyä jatkamaan tasaista oman pelaamisemme kehittämistä sekä saada ulosmitattua tulosta, kahden vuoden jatkosopimuksen HJK:n kanssa juuri allekirjoittanut Kunnas korostaa.

KuPS – HJK
LA 29.8. 14.30.
Kuopion Keskuskentän Jalkapallostadion