Lauantaina luvassa kiivas kärkikamppailu

Kansallisen Liigan piikkipaikkaa pitävä KuPS saapuu Töölöön.

KuPS on kahden kierroksen jälkeen ainoa puhtaan pelin joukkue, maalierolla 10-0. Kuopiolaiset ovat vahvistaneet voimakkaasti rivejään edelliskauteen verrattuna ja joukkueeseen ovat siirtyneet: Emma Immonen (HFA), Lavidje Begolli (JyPK), Aada Törrönen (ONS), Hanna Sherazer (Ilves), Maja Göthberg (Sundsvall DFF), Greta Moilanen (TP-47) sekä yhdysvaltalainen McKenzie Grossman ja viimeisimpänä romanialaispelaaja Iona Bortan, joka ei kuitenkaan lauantaina ole vielä edustuskelpoinen.

Joukkueet ovat kohdanneet kaudella jo kerran, helmikuussa käydyssä Suomen Cupin puolivälieräottelussa. Klubi joutui tuolloin poistumaan Kuopiossa pelatusta ottelusta pallonhallinnasta huolimatta 3-4 tappio niskassaan. Lauantaina Töölössä on siis varmasti luvassa revanssihaluinen HJK.

– Olemme pystyneet parantamaan pelaamisemme rakennetta varsinkin hyökkäyspelin osalta lyhyessä ajassa. Ilves-ottelussa onnistuimme olemaan vaarallisempia sekä tuottamaan reilusti enemmän maalipaikkoja. Parannettavaa tietysti löytyy, mutta pelaajien asenteesta tai työnteosta se ei ainakaan jää kiinni, avaa päävalmentaja Jonne Kunnas.

– Vastus kovenee jälleen ja KuPS on varustettu astetta laadukkaammilla pelaajilla. Joukkue pyrkii etenemään suoraviivaisesti maalintekosektoreille sekä hakemaan viimeistelyä jatkuvasti. Tähän meidän pitää pystyä omalla pelaamisella vastaamaan ja varmasti näyttöhaluja riittää, kun pääsemme taas kotiyleisön eteen.

La 27.6. HJK – KuPS klo 16 Bolt Arena. Tutustu kauden 2020 muuttuneisiin ottelukäytäntöihin >>