Lauantaina Suomen Cupin puolivälierä Boltilla

HJK pelaa lauantaina Bolt Arenalla Suomen Cupin puolivälieräottelun PK-35 vastaan.

Maaria Roth - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK vs PK-35
La 5.8. klo 20.00
Suomen Cup – Bolt Arena

HJK voitti keväällä pelatun Kansallisen Cupin ja eteni suoraan Suomen Cupin 5. kierrokselle. 6. kierroksella HJK voitti Kakkosessa pelaavan JäPS:n maalein 6–0 ja eteni näin puolivälieriin.

PK-35 aloitti pelinsä 3. kierrokselta, jossa se kaatoi HJK/Westin 15–0. Seuraavalla kierroksella oli vastassa HJK T18 Akatemia. Sen pelin PK-35 voitti niukasti 4–2. Viidennellä kierroksella PK-35 kukisti Ykkösen P-Iirot 2–1.

– PK-35 meille erittäin tuttu vastustaja tältä kaudelta, kun olemme Liigassa pelanneet heitä vastaan kaksi kertaa ja Kansallisessa Cupissa kerran. Nyt kohtaamme näin jo neljännen kerran, päävalmentaja Arttu Heinonen toteaa.

Keskiviikkona Klubi kärsi Kansallisessa Liigassa vieraskentällä tappion HPS:lle. PK-35 puolestaan hävisi KuPS:lle maalein 0–3.

– Nyt haluamme palata taas voittojen tielle. Olemme varmasti valmiita laittamaan parasta peliin ja käärimään jatkopaikka Cupissa. Pelistä on odotettavissa meidän hyökkääminen vastaan PK:n tiukan puolustusblokin murtaminen, Heinonen jatkaa.

– Toisaalta meidän pitää olla huolellisia, kun PK pääsee vastahyökkäyksiin. Meidän pitää pystyä estämään etenemiset niissä. Pelissä on myös tärkeää olla kärsivällisiä sekä hyödyntää tehokkaasti maalipaikkoja, päävalmentaja ennakoi.

Klubin pelit jatkuvat lauantain jälkeen jo tiistaina, kun KuPS saapuu vieraaksi liigapeliin Bolt Arenalle.

– Tiukka rutistus tässä on menossa, mutta joukkueen terveystilanne on koko ajan parempaan päin ja saamme tuoreita jalkoja myös kentälle.